theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Ondernemers in The Box Antwerpen

blank

Liesbet Braeckman

30 september 2024 – 6 oktober 2024

Circular Textile Art

Tastbare wandobjecten met opvallende textuur en volumes én akoestische meerwaarde.

Textiel dat niet meer verkocht kan worden omdat ze verkleurd zijn, beschadigd, uit de collectie zijn, of niet de juiste kwaliteit hebben, krijgen een tweede leven in mijn wandobjecten.

Wat is de missie van je bedrijf?:

Mijn werk benadrukt niet alleen het belang van circulariteit, maar toont ook hoe afgedankte materialen kunnen worden omgevormd tot iets van blijvende waarde. Bovendien bieden ze een akoestische meerwaarde door de texturen en volumes die erin verwerkt worden.

Waarin onderscheid je je van je concurrenten?

Door een combinatie van techniek en materiaalkeuze ontstaat er een dynamische wisselwerking tussen kleur en textuur, wat resulteert in wandobjecten die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een tastbare ervaring bieden.

Wie zijn je ideale klanten?

Liefhebbers voor design en kunst.

Waar sta je over 5 jaar?

Sinds 1 jaar ben ik actief als textielkunstenaar. Ik wil mezelf verder in de markt zetten door deel te nemen aan kunst- en designexposities. Ik blijf me toeleggen op het hergebruiken van reststoffen uit de interieur- en modesector en door toepassing van textielmanipulatie objecten creëren die zowel visueel als tactiel boeiend zijn.

Ik koos voor The Box omdat…

het een kans biedt om mijn werken te toetsen aan de markt en reacties en feedback van geïnteresseerden te horen. Kloosterstraat in Antwerpen is hiervoor de ideale locatie.

Blijf je graag op de hoogte?
Dan sturen wij je maandelijks onze digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Voornaam + naam
Voornaam + naam
Voornaam
Naam
Statuut