theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Ondernemers in The Box Gent Nederkouter.

blank

Adesso Antiques

31 januari 2022 – 27 februari 2022

Adesso Antiques verkoopt een eclectische, spannende, speelse, verrassende en uiteraard ook een mooie mix van antieke en vintage objecten gaande van 300 jaar oud tot de jaren 80 ongeveer. Het zijn één voor één eyecatchers die eender welk interieur juist dat tikkeltje extra geven; ze maken m.a.w. elk interieur speciaal en uniek! Alle items heb ik bovendien zorgvuldig uitgekozen na intense zoektochten op antiekmarkten, in antiekwinkels of online.


Wat is de missie van je bedrijf?:

Het woord ‘antiek’ wordt vaak gelinkt aan saaie, logge meubels en onder het stof bedolven theesetjes met ouderwetse patronen. Ik wil er daarom mijn levenslange missie van maken om mensen ervan te overtuigen dat dit niet zo hoeft te zijn en dat antieke en vintage items een perfecte aanvulling kunnen zijn in hedendaagse interieurs en tegelijkertijd betaalbaar kunnen zijn.

Waarin onderscheid je je van je concurrenten?

Ik ben 31 jaar en was 7 jaar advocaat tot ik eindelijk van mijn passie mijn beroep heb gemaakt. Als starter heb ik (nog) niet dezelfde ervaring als sommige van mijn concullega’s, maar ik zal zeker mijn mannetje (vrouwtje) staan door mijn frisse kijk, mijn – niet in woorden uit te drukken – passie, de intensieve opleiding tot antiekhandelaar en mijn aparte en unieke stijl.

Wie zijn je ideale klanten?

Mijn potentiële klant kan eigenlijk iedereen zijn die iets leuks, apart, uniek en tegelijkertijd betaalbaar zoekt om een laatste ‘finishing touch’ te geven aan zijn of haar interieur.

Waar sta je over 5 jaar?

Idealiter zou ik graag een winkelpand willen hebben, omdat een rechtstreeks contact met de eindklant niet door een webshop kan vervangen worden. Daarnaast heb ik ook de hoop dat in de toekomst mensen weten dat zij bij Adesso Antiques terecht kunnen wanneer ze iets unieks zoeken om bijvoorbeeld hun living te verfraaien of om het perfecte cadeautje te kopen.

Ik koos voor The Box omdat…

Ik heb een tijd lang gezocht naar een te huren winkel voor het openen van een pop up, maar dit bleek praktisch onmogelijk toen ik plots tijdens mijn zoektocht op The Box stuitte. Probleem opgelost! Het grote voordeel aan The Box is dat het winkelpand al helemaal in orde is en er ook geen grote administratieve rompslomp is. Een geweldig initiatief!

Blijf je graag op de hoogte?
Dan sturen wij je maandelijks onze digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Voornaam + naam
Voornaam + naam
Voornaam
Naam
Statuut