theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Ondernemers The Box Hasselt

blank

Atelier Sarah Versteele

Dinsdag tot zondag telkens van 11u tot 18u30

Maandag gesloten

27 november 2023 – 10 december 2023

Als professioneel kunstenares schilder ik regelmatig in opdracht en werk steeds aan nieuwe kunstwerken voor verschillende expo’s.
Gebeten door de japanse wabi-sabi filosofie over de schoonheid van imperfectie, schilder ik soms minimalistisch maar meestal expressief en met veel kleur. Ik leg letterlijk en figuurlijk verschillende niveau’s in mijn kunst, en werk ook steeds nieuwe materialen. Met blacklights krijgen de kunstwerken een andere verrassende dimensie…


Wat is de missie van je bedrijf?:

Ik wil positiviteit verspreiden en mensen beroeren door krachtige intense kunstwerken te creëren omdat ik ervan overtuigd ben dat door kunst ons gemoed en onze wereld naar een hoger niveau getild kunnen worden.
We leven in een hectische maatschappij tegenwoordig. Mensen moeten terug leren luisteren naar hun intuïtie en genieten van eenvoudige mooie ‘kleine dingen’ …

Waarin onderscheid je je van je concurrenten?

Ik hoor steeds dat mijn werken een happy gevoel uitstralen 🙂
Met blacklightbelichting nog meer!!
Ook kunnen klanten met een idee naar mij komen, bv voor zichzelf of voor hun bedrijf om een speciaal werk op maat te maken. Of ze vragen mij een bestaand werk bv in andere kleuren of een ander formaat te maken, of om een toffe teambuilding te verzorgen… Alles is mogelijk!!!

Wie zijn je ideale klanten?

Alle leeftijden 🙂

Waar sta je over 5 jaar?

Tot ver in het buitenland. Ik zal kunst blijven maken tot ik geen penseel meer kan vasthouden en hopelijk is dat pas binnen 50 jaar 🙂
Ik zou steeds meer uitdrukkingskracht aan mijn werk willen geven en met verschillende heel unieke materialen willen werken en kunst op alle mogelijke manieren willen verspreiden. De wereld een stuk mooier maken.

Ik koos voor The Box omdat…

Het fantastische panden zijn met enorm veel mogelijkheden, omdat mensen zo hun concept kunnen vormgeven en uittesten. Ik leer er enorm veel uit bij en elke stad of plaats is weer anders. We worden goed begeleid en op weg geholpen door de verantwoordelijken voor de panden.
Ik kan op deze manier verschillende expo’s verzorgen in heel België, the box is goud waard!!!

Blijf je graag op de hoogte?
Dan sturen wij je maandelijks onze digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Voornaam + naam
Voornaam + naam
Voornaam
Naam
Statuut