theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Ondernemers in The Box Antwerpen

blank

Atelier Sarah Versteele

Openingsweekend do 5, vrij 6, za 7 en zo 8 oktober, iedereen welkom, vrije ingang.

Maandag, dinsdag, woensdag gesloten.

Donderdag van 13u30 tot 18u30

Vrijdag van 11u tot 18u30

Zaterdag van 11u tot 18u30

Zondag van 11u tot 18u30

2 oktober 2023 – 29 oktober 2023

Als professioneel kunstenares.schilder ik regelmatig in opdracht en werk steeds aan nieuwe kunstwerken voor verschillende expo’s.
Gebeten door de filosofie over perfectie versus imperfectie, geïnspireerd door de innerlijke wereld t.o.v. de buitenwereld schilder ik meestal expressief en met veel kleur. Ik leg letterlijk en figuurlijk verschillende niveau’s in mijn kunst.
Ik geef workshops en werk ik aan kunstprojecten voor particulieren, horeca, bedrijven en ziekenhuizen.


Wat is de missie van je bedrijf?:

Ik wil positiviteit verspreiden en mensen beroeren door krachtige intense kunstwerken te creëren omdat ik ervan overtuigd ben dat door kunst ons gemoed en onze wereld naar een hoger niveau getild kunnen worden.
Wij hebben allemaal positiviteit nodig, we leven in een speciale wereld tegenwoordig. Mensen moeten terug naar hun intuïtie en terug leren ‘voelen’…

Waarin onderscheid je je van je concurrenten?

Ik hoor steeds dat mijn werken een instant happy gevoel uitstralen 🙂
Met blacklightbelichting nog beter!
Ook kunnen mensen met een idee naar mij komen, bv voor zichzelf of voor een bedrijf, om een speciaal werk op maat te maken, iets persoonlijk. Of ze vragen mij een bestaand werk bv in andere kleuren of een ander formaat te maken, of om een toffe teambuilding te verzorgen.

Wie zijn je ideale klanten?

Iedereen, jong en oud en tussen in 🙂

Waar sta je over 5 jaar?

Ik zal kunst blijven maken tot ik geen penseel meer kan vasthouden en hopelijk is dat pas binnen 50 jaar.
Ik zou nog meer uitdrukkingskracht aan mijn werk willen geven en met verschillende heel speciale materialen willen werken.
Ik ben een aantal pistes aan het onderzoeken, maar daar kan ik nog niets over zeggen…
Ik blijf exposeren dus we zullen elkaar nog tegenkomen!

Ik koos voor The Box omdat…

Het pop-up concept graag eens wil uittesten.

Blijf je graag op de hoogte?
Dan sturen wij je maandelijks onze digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Voornaam + naam
Voornaam + naam
Voornaam
Naam
Statuut