theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Ondernemers in The Box Gent Nederkouter.

blank

Atelier Straaljager

18 april 2022 – 1 mei 2022

Atelier Straaljager staat voor duurzaam, tijdloos en persoonlijkheid, voor vrouwen die kwaliteitsvolle, unieke, handgemaakte juwelen willen en dit aan betaalbare prijzen.
In de vaste collectie zal je basics vinden, voor elke dag alsook unieke juwelen die je look net die extra stralen geven.


Wat is de missie van je bedrijf?:

Hét doel van Atelier Straaljager is jou, de klant, doen stralen door de eigen juwelencollectie óf door met jou samen aan de slag te gaan in het ontwerpen van jouw persoonlijk en uniek juweel. Een juweel dat je elke dag wil dragen, dat je je naakt voelt zonder, een onmisbaar stuk.

Waarin onderscheid je je van je concurrenten?

Door de persoonlijke aanpak en de begeleiding naar een uniek juweel. In het ontwerpproces is werkelijk alles mogelijk, de enige belemmering is je eigen fantasie. Ook als het ontwerp vast ligt ga ik op zoek naar dé steen binnen het budget van de klant. Via social media volgt de klant het proces van het ‘goudsmeden’ mee van begin tot eind.

Wie zijn je ideale klanten?

Vrouwen die op zoek zijn naar een juweel met een verhaal, geen standaard juweel uit de vitrine bij de juwelier. Maar net die extra stralen willen. Niet zó maar een gouden ring met een diamant of een saffier. Maar een gouden ring met de geboortesteen van haar man en kind(jes).

Waar sta je over 5 jaar?

Binnen 5 jaar ben ik zelfstandig in hoofdberoep, met een atelier buitenshuis in het centrum van Gent. En doe ik enkel nog maatwerk in goud, geen zilver meer.

Ik koos voor The Box omdat…

Met de box wil ik vooral contact met de klant, feedback krijgen en vragen. De klant beter leren kennen. Daarnaast hoop ik op deze manier ook Atelier Straaljager wat meer naambekendheid te geven in het Gentse. Juwelen maken, goudsmid zijn, het maakt me gelukkig. Dus wil ik alles uit de kast halen om dit te doen slagen.

Blijf je graag op de hoogte?
Dan sturen wij je maandelijks onze digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Voornaam + naam
Voornaam + naam
Voornaam
Naam
Statuut