theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Ondernemers in The Box Antwerpen

blank

Atelier TAK

We zijn open van donderdag tot en met zondag van 10u tot 18u30.
Elke donderdagavond houden we een gezellige avondopening tot 21u.

7 september 2023 – 1 oktober 2023

Atelier TAK biedt als meubelstoffeerder vintage (en) design zitmeubel aan die in eigen atelier zijn hernieuwd met een fraaie stof. Naast de reeds hernieuwde zitmeubel hebben we ook onze ‘kraamafdeling’, dat zijn stoelen em fauteuils die naar wens gestoffeerd kunnen worden. Onze hoofdfocus is uiteraard stoffering in opdracht, veelal een zitmeubel met emotionele waarde dat we terug kunnen opwaarderen en laten passen in het moderne interieur.


Wat is de missie van je bedrijf?:

Onze missie is om hoogwaardige meubelstoffering te bieden die zowel esthetisch aantrekkelijk als duurzaam zijn. We streven ernaar om de schoonheid van (oude) meubelstukken te behouden en ze een nieuw leven te geven, terwijl we ook milieuvriendelijke materialen en technieken omarmen.

Waarin onderscheid je je van je concurrenten?

Onze toewijding aan ecologische meubelstoffen want stijl en duurzaamheid gaan hand in hand. We bieden naast de klassieke stoffen ook steeds zorgvuldig geselecteerde eco-meubelstoffen aan als optie, gemaakt van gerecyclede materialen zoals PET-flessen. Deze stoffen met een geweten verminderen de impact op het milieu, zonder concessies te doen aan kwaliteit en esthetiek.

Wie zijn je ideale klanten?

Atelier TAK verwelkomt klanten die waarde hechten aan duurzaamheid, kwaliteit en uniekheid. Onze ideale klanten zijn liefhebbers van ecologische meubelstoffen, eigenaren van kostbare meubelstukken, en iedereen die op zoek is naar gepersonaliseerde, hoogwaardige meubelstoffering voor hun interieur.

Waar sta je over 5 jaar?

Over 5 jaar streeft Atelier TAK naar een gevestigde positie op het gebied van ecologische meubelstoffering. We blijven groeien en duurzame oplossingen bieden, terwijl we onze focus op kwaliteit en unieke ontwerpen behouden. Ons doel is om een verschil te maken in de wereld van meubelherstel, terwijl we blijven streven naar een groenere toekomst.

Ik koos voor The Box omdat…

Omdat The Box een geweldige oplossing biedt als springplank voor startende ondernemers zoals wijzelf.

Blijf je graag op de hoogte?
Dan sturen wij je maandelijks onze digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Voornaam + naam
Voornaam + naam
Voornaam
Naam
Statuut