theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Ondernemers in The Box Antwerpen

blank

Authentiek

Maandag – late avond openingsuren 

Dinsdag  – 10h – 18h

Woensdag –  10h – 18h

Donderdag  – 10h – 18h

Vrijdag  – 10h – 21h

Zaterdag  – 10h – 21h

Zondag  – 10h – 21h

14 augustus 2023 – 20 augustus 2023

Uniek Modemerk “Authentiek” presenteert duurzame collectie en diensten voor individuele stijl.
Authentiek, modemerk opgericht door Barbara Ciesluk, introduceert met trots haar exclusieve jurkencollectie en bijbehorende diensten, gericht op het benadrukken van de eigenheid en authenticiteit van vrouwen. Met een sterke toewijding aan duurzaamheid, slow fashion en eerlijke werkomstandigheden, laat Authentiek zien dat mode en milieubewustzijn hand in hand kunnen gaan.


Wat is de missie van je bedrijf?:

Met Authentiek help ik vrouwen hun kledingstijl te vinden en aan te passen aan hun persoonlijkheid, figuur en ambities. Om authentiek te zijn en te blijven, trouw aan zichzelf en hoe ze zich voelen.
Authentiek doet dat door te werken met duurzame outfits op maat van je stijl, karakter en doelen.

Waarin onderscheid je je van je concurrenten?

Bij Authentiek vindt u niet alleen een uitgebreide selectie van hoogwaardige producten, maar ook een persoonlijke benadering die perfect aansluit bij uw individuele behoeften.
Ik geloof dat het verschil zit in de details en de persoonlijke touch. Ik sta altijd klaar om u te adviseren en te begeleiden, zodat u met het volste vertrouwen de juiste keuzes kunt maken.

Wie zijn je ideale klanten?

Onze ideale klant is een zelfverzekerde en succesvolle vrouw. Haar imago heeft een enorme impact op haar leven en carrière. Ze hecht veel waarde aan het perfect uitstralen van haar persoonlijkheid en stijl. Voor haar is het versterken van haar eigenwaarde van groot belang.

Waar sta je over 5 jaar?

Binnen vijf jaar hoop ik een eigen boetiek te hebben met een uniek totaalaanbod van kleding en service op maat. Boutique zal een ware bestemming worden voor modebewuste mensen die op zoek zijn naar exclusieve en persoonlijke kledingstukken en advies.

Ik koos voor The Box omdat…

vanwege de unieke mogelijkheid die het biedt aan beginnende ondernemers. Het concept van “The Box” is zeer goed georganiseerd, wat het aantrekkelijk maakt om deel te nemen aan dit initiatief.

Blijf je graag op de hoogte?
Dan sturen wij je maandelijks onze digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Voornaam + naam
Voornaam + naam
Voornaam
Naam
Statuut