theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Ondernemers in The Box Gent Dampoort

blank

Boyhood (we zijn bezig met de oprichting van onze onderneming)

We willen 5 dagen in de week open zijn vanaf 4 uur tot en met 11 uur.

1 juli 2024 – 31 december 2023

We zijn drie gedreven jongeren uit Gent plannen een pop-up restaurant/bar genaamd Boyhood in juli. Twee van ons zijn gepassioneerd door communicatie, design, film, fotografie en interieurontwerp. Onze derde collega is een ervaren kok met achtergrond in diverse Gentse restaurants.
Boyhood staat voor vernieuwing en jeugdigheid. We streven naar een frisse aanpak met een fusion menu samengesteld door onze kok. Het menu biedt een mix van internationale smaken met focus op seizoens


Wat is de missie van je bedrijf?:

Een plek creëren waar de mensen kunnen samenkomen en genieten van lekker lokaal eten en drinken in een hippe omgeving.

Waarin onderscheid je je van je concurrenten?

We zijn ervan overtuigd dat onze grootste troeven liggen in onze creatieve aanpak en onze diepgaande kennis van hedendaagse trends en wat er momenteel hip en happening is. We bieden een plek aan met een bruisende sfeer waarbij we een fusion menu aanbieden met combinaties uit verschillende culturen.

Wie zijn je ideale klanten?

Onze ideale klanten zijn mensen die open staan voor vernieuwing, ongeacht hun leeftijd. Dit omvat liefhebbers van seizoensgebonden gerechten en lokale dranken, evenals degenen die genieten van een jeugdig en verfrissend interieur met heerlijke house muziek die typerend is voor de zaak.

Waar sta je over 5 jaar?

Over vijf jaar streven we ernaar om een innovatief en trendy bedrijf te vestigen met een uniek concept in de horeca sector.

Ik koos voor The Box omdat…

We hebben voor de box gekozen omdat het een prachtig initiatief is dat ons de kans biedt om onze droom in beweging te zetten. Het is zeer makkelijk om te beginnen, aangezien het al alle benodigde vergunningen en een keuken heeft. Bovendien bevindt het zich vlakbij het centrum van Gent, wat ook zeer gunstig is tijdens de Gentse feesten.

Blijf je graag op de hoogte?
Dan sturen wij je maandelijks onze digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Voornaam + naam
Voornaam + naam
Voornaam
Naam
Statuut