theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Ondernemers in The Box Gent Nederkouter.

blank

By Colette

woensdag 22 t.e.m. zaterdag 25 maart ‘23 doorlopen van 11 – 18 uur 

20 maart 2023 – 25 maart 2023

Exclusieve feather light printbroeken, designed By Colette.
Colette ontwerpt een zijden broekencollectie met als basis één comfy model uitgewerkt in verschillende prints. Licht, aangenaam en cosy om te dragen.
Daarrond laat ze een carrousel van bovenstukken dwarrelen om je outfit compleet te maken: exquise kleuren, zijde, kasjmier, kant, … Benieuwd? Lees haar story op www.bycolette.be en op Instagram: bycolette.be. Spring zeker eens binnen in de shop!


Wat is de missie van je bedrijf?:

Na jaren in mijn Boutique 9 by Impulse, te Oudenaarde, mijn klanten verwend te hebben met een zonnige lach en friendly connections, was het tijd voor een nieuw verhaal. Ik maak capsulecollecties met exclusieve stoffen, ontworpen en geproduceerd in België. Om de 3 à 4 maand komt er een nieuwe collectie uit, steeds limited edition.

Waarin onderscheid je je van je concurrenten?

Ik kies de stoffen, kleuren en prints steeds zorgvuldig uit om een unieke stuk op de markt te brengen. Mijn broeken zijn steeds een ‘pièce unique’ dat je in geen enkele andere kledingzaak zal terugvinden.

Wie zijn je ideale klanten?

Ik heb bewust gekozen om een ‘losse’ zijden broek te ontwerpen net omdat hier zoveel silhouetten in passen. Van een fijne, jonge, hippe vrouw tot een dame met maatje 44. De broeken worden afgewerkt met een rekker, lekker comfy en ready to wear!

Ik koos voor The Box omdat…

Dit concept geeft mij de mogelijkheid om in alle vrijheid te ondernemen en snel zichtbaar te zijn in het straatbeeld. Ik ontmoet graag nieuwe mensen en help hen een gepaste stijl te vinden, een absoluut verwenmoment.