theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Ondernemers in The Box Antwerpen

DAISUKI

Dinsdag 10:00 – 19:30

Woensdag, donderdag 10:00 – 18:00

Vrijdag 10:00 – 19:00 

Zaterdag, zondag 10:00 – 18:00 

13 februari 2024 – 18 februari 2024

DAISUKI, een nieuw Belgisch kaarsenmerk. Met als doel duurzaamheid en stijl te laten samenvloeien. Ruimtes horen een toevluchtsoord te zijn, gevuld met geuren die inspireren. Elke kaars wordt door ambachtslieden in Spanje met de hand gemaakt, met uitzonderlijke aandacht voor detail en kwaliteit. De Classics Collection is nu verkrijgbaar, in 4 verschillende statement geuren. De geurkaarsen zijn non-toxic en kunnen perfect gecombineerd worden.


Wat is de missie van je bedrijf?:

Ons doel is eenvoudig: hoogwaardige kaarsen leveren die niet alleen heel lekker ruiken maar ook veilig zijn voor jou en je omgeving. Verder dan geur alleen; onze ontworpen glazen zijn bedoeld om hergebruikt te worden, waardoor we een niet-giftige, duurzame keuze bieden. Van een huis een thuis maken, dankzij geuren.

Waarin onderscheid je je van je concurrenten?

Wat DAISUKI uniek maakt, is onze toewijding aan een totaalervaring. Onze geurkaarsen gaan verder dan een heerlijke geur, onze glazen potten zijn voorzien van unieke kleurrijke labels, waardoor ze evenzeer een esthetisch statement maken in jouw interieur. In tegenstelling tot overweldigende geuren, streven we naar subtiliteit, waardoor onze kaarsen perfect te combineren zijn.

Wie zijn je ideale klanten?

Consumenten die hun leefruimte graag aanpassen aan de seizoenen en op zoek zijn naar premium, betaalbare kaarsen. Maar ook jongvolwassenen die waarde hechten aan stijlvolle en trendy items voor hun leefruimte, zelfs als het iets duurder is. En mensen die graag luxe en kwaliteit schenken bij speciale gelegenheden, zoals verjaardagen of feestdagen.

Waar sta je over 5 jaar?

Binnen 5 jaar zie ik DAISUKI floreren als een toonaangevend home fragrance merk met een eigen studio. We produceren de meeste producten in-house, hebben een gevarieerd assortiment en een breed netwerk van retailverkooppunten. DAISUKI staat bekend om kwaliteit, stijl en innovatie, en we blijven groeien om de wereld te verlichten met de warmte van onze prachtige kaarsen.

Ik koos voor The Box omdat…

Het een A+ locatie is, we met weinig dingen rekening moeten houden en het ons de kans geeft om een week onze concepten te testen.

Blijf je graag op de hoogte?
Dan sturen wij je maandelijks onze digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Voornaam + naam
Voornaam + naam
Voornaam
Naam
Statuut