theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Ondernemers in The Box Oostende

blank

Duinhelm VZW

20 november 2023 – 3 december 2023

Kadoo Artuur is een initiatief van Duinhelm VZW. Onder de naam ‘Kadoo Artuur’ verkoopt Duinhelm vzw producten gecreëerd met zorg en vanuit de unieke talenten van makers met en zonder een beperking. Het verhaal van Kadoo Artuur is er één van inclusie, samenwerken en van verbinding. Ze verbinden de puurheid van de makers met ambachtelijk handwerk en versmelten dit tot een uniek kadootje.


Wat is de missie van je bedrijf?:

Duinhelm engageert zich voor een wereld waarin personen met en zonder beperking hun talenten kunnen tonen en inzetten. Waar inclusie tegelijk een evidentie én het uitgangspunt is. Door het kopen van een authentiek ambachtelijk met liefde gecreëerd product van Kadoo Artuur breng je inclusie en mee-tellen mee tot leven in onze samen-leving.

Waarin onderscheid je je van je concurrenten?

Kadoo Artuur heeft een eigen huisstijl waarin de puurheid, warmte en bezieling van de makers in weerspiegeld wordt. In een wereld van industrialisering is dit verhaal heel bijzonder omdat de makers producten vervaardigen die handgemaakt en vanuit bekrachtiging en inclusie gecreëerd worden.

Wie zijn je ideale klanten?

Onze ideale klanten zijn meerwaarde-seekers. Mensen die niet enkel een product willen kopen, maar die ook het verhaal, de energie van het product of van het kadootje kopen.

Waar sta je over 5 jaar?

Kadoo Artuur is ontstaan vanuit het verlangen om de talenten en de ambachtelijke creaties van de makers met de buitenwereld te delen. We voelen het verlangen om onze plek binnen de samenleving en de tijdsgeest nog meer in te nemen. Daarom zouden we graag in de toekomst een winkel uitbaten op een centraler gelegen plaats (vb stad Oostende) met een webshop aan gekoppeld.

Ik koos voor The Box omdat…

dit een stap is in de richting van ons verlangen om een winkel te hebben op een centraal gelegen plaats waar we onszelf zichtbaarder kunnen profileren.

Blijf je graag op de hoogte?
Dan sturen wij je maandelijks onze digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Voornaam + naam
Voornaam + naam
Voornaam
Naam
Statuut