theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Ondernemers in The Box Antwerpen

blank

el.résidu

Maandag – gesloten
Dinsdag – 10.00 – 18.00
Woensdag – 10.00 – 18.00
Donderdag – 10.00 – 18.00
Vrijdag – 10.00 – 18.00
Zaterdag – 10.00 – 18.00
Zondag – 11.00 – 17.00 

1 augustus 2023 – 6 augustus 2023

el.residu geeft left-over en vintage materialen een tweede leven door er nieuwe, unieke items van te maken. Hiermee draag ik een steentje bij aan het reduceren van de textielafval waar we wereldwijd mee kampen. Daarnaast zet ik de makers van de kleding in de spotlight, omdat zij een veel grotere ereplaats verdienen in de modewereld dan ze op dit moment hebben.


Wat is de missie van je bedrijf?:

Mensen blij maken met unieke kleding dat op een duurzame en ethische manier is geproduceerd en bijdraagt aan een betere wereld.

Waarin onderscheid je je van je concurrenten?

Door mijn jarenlange werkervaring als designer voor verschillende modemerken heb ik veel kennis van de juiste pasvorm en afwerking. Hierdoor zijn de items niet alleen mooi door de gebruikte materialen, maar hebben ze de fijnste afwerking en een groot pasbereik.

Wie zijn je ideale klanten?

Mensen die niet bang zijn voor kleur en echt een eigen en unieke stijl hebben. Ze gaan een diepere connectie aan met hun kleding door waardering te hebben voor de reis die het item heeft afgelegd voordat het in hun bezit kwam. Waar de materialen vandaan komen, hoe en door wie het gemaakt is en weten hiermee bij te dragen aan een betere wereld.

Waar sta je over 5 jaar?

Over 5 jaar hoop ik een eigen fysieke succesvolle winkel te hebben naast de webshop waarin ik full-time mijn passie volg en werk ik met de meest waanzinnige materialen en partners uit verschillende landen. Ook hoop ik meerdere verkoop punten te hebben in zowel Nederland als andere EU landen.

Ik koos voor The Box omdat…

Dit mij een perfecte kans leek om el.residu op de kaart te zetten in deze Belgische mode stad! Ik kom er zelf graag om een dagje rond te dwalen en nieuwe winkels te ontdekken. De Kloosterstraat vind ik één van de leukste straten dus dat ik nu hier, Samen met het andere label GUAVE uit Amsterdam een pop-up kan hebben is geweldig!
En dan ook nog eens in dit mooie pand!

Blijf je graag op de hoogte?
Dan sturen wij je maandelijks onze digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Voornaam + naam
Voornaam + naam
Voornaam
Naam
Statuut