theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Ondernemers in The Box Gent Dampoort

blank

ElenQVino

8 juni 2021 – 28 augustus 2021

ElenQVino – Proef de oorsprong Als een heuse Gentse Georgische wil ik je wegwijzen in de wereld van Georgische wijnen. Gefascineerd door de wereld van wijn ik een zes jaar geleden een verkenningsreis begonnen naar de wieg van de wijn. Deze bleek in mijn eigen geboorteland te staan, in Georgië. Samen met een lokale partner bouwden we eigen wijngaarden en een wijnmakerij. We verkopen Georgische natuurwijn, organiseren teambuildings/wijndegustatie en geven wijn- en reisadvies.


Wat is de missie van je bedrijf?:

Als gediplomeerde sommelier-conseil wil ik mede-wijnfanaten ondersteunen in het begrijpen van de ziel van onze Georgische natuurwijnen. Respect voor de natuur is de rode draad doorheen onze activiteiten. De eeuwenoude tradities vullen we aan met moderne technologieën en inzichten. Samen met onze focus op een aantal hoogstaande, inheemse druivenrassen op te waarderen.

Waarin onderscheid je je van je concurrenten?

Ons concept is uniek. De wijnen die we verkopen maken we zelf.
Door onze artisanale en kleinschalige activiteiten staan we dicht bij u als klant en houden we onze voetafdruk minimaal.
Ons focus ligt op de qvevri (amfora) natuurwijnen
Als sommelier -conseil en ervaren traineorganiseer ik wijndegustaties, wijnworkshops, mini kookworkshops. Geef advies voor food pairing en reizen.

Wie zijn je ideale klanten?

Iedereen die graag een glaasje lekker wijn drinkt en op zoek is naar de andere smaken en originele combinaties. De klanten die kiezen om natuurlijke wijnen te drinken, ongeacht de leeftijd en gender. Mensen die op zoek zijn naar wijn met verhaal.
Horecazaken en handelaars die graag natuurlijke wijnen serveren of verkopen.

Waar sta je over 5 jaar?

We willen dat ons bedrijf groeit: meer wijnen met grotere volumes, andere Georgische wijnen, samenwerking met andere partners. Daarnaast denken we binnen een jaar een fysieke winkel te hebben waar we onze wijnen verkopen, degustaties en workshops organiseren, advies verlenen m.b.t. wijntours en tijdelijke pop-up wijnbars houden tijdens de zomermaanden.

Ik koos voor The Box omdat…

The Box een opportuniteit biedt om je concept te testen, bekendheid vergroten en klantenbestand verruimen. Daarnaast geeft de prijs die je betaalt je een duidelijk beeld wat je uitgaven zijn op het einde van de maand. We hebben inzichten verworven naar wat we verder willen zetten en wat niet.

Blijf je graag op de hoogte?
Dan sturen wij je maandelijks onze digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Voornaam + naam
Voornaam + naam
Voornaam
Naam
Statuut