theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Ondernemers in The Box Gent Nederkouter.

blank

Fabrique Belgique

Telkens van woensdag tot en met zondag, van 10u tot 18u

15 november 2023 – 26 november 2023

Stap binnen in de Belgische creatieve hub: Fabrique Belgique! Hier bundelt juweelontwerpster Lynn Geerinck, de vrouw achter Or Service, de krachten met 7 Belgische merken in het hartje van Gent. Een bruisende pop-up boordevol lifestyle brands, elk doordrenkt met passie en vakmanschap. Een feest van Belgische trots en unieke vondsten die je gewoonweg niet wil missen!


Wat is de missie van je bedrijf?:

Ons doel is eenvoudig: kleine merken een podium bieden en hun unieke producten tonen aan een breder publiek. Weg van webshops, geven we klanten de kans om onze producten in het echt te bewonderen en ons verhaal te leren kennen. Voor ons draait het om het vieren van ambacht, delen van verhalen en koesteren van unieke vondsten.

Waarin onderscheid je je van je concurrenten?

Wat ons onderscheidt, is dat we Belgische merken samenbrengen die zelden te vinden zijn in fysieke winkels of slechts in beperkte mate verkrijgbaar zijn. Onze unieke kracht ligt in het aantrekken van makers die tijdens ‘makersdagen’ persoonlijk in de winkel aanwezig zijn, waardoor klanten de kans krijgen om rechtstreeks contact te hebben met de mensen achter de producten.

Wie zijn je ideale klanten?

Bij Fabrique Belgique draait alles om lifestyle: ontdek bijzondere lokale producten met een verhaal. Zoek je kwaliteit, ambacht en steun voor lokale makers? Ben je geïnteresseerd in het verhaal achter elk stuk? Welkom in onze wereld waar lifestyle, passie voor lokale kwaliteit samenkomen!

Waar sta je over 5 jaar?

Mijn doel is om van deze pop-up een terugkerend concept te maken, verspreid over verschillende Belgische steden. Hoewel mijn focus op dagelijkse basis blijft liggen bij mijn juwelenmerk Or Service, hoop ik op regelmatige basis met dit initiatief in diverse steden te kunnen neerstrijken.

Ik koos voor The Box omdat…

Dit is een behapbare manier voor mij als jonge ondernemer om gecontroleerd de sprong in het onbekende te wagen. Het is de perfecte gelegenheid om een concept als dit op korte termijn te lanceren, ervan te leren en op een financieel haalbare wijze te groeien.

Blijf je graag op de hoogte?
Dan sturen wij je maandelijks onze digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Voornaam + naam
Voornaam + naam
Voornaam
Naam
Statuut