theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Ondernemers in The Box Gent Dampoort

blank

FISH DISH

FISH DISH is open donderdag 17:30-22:30 en vrijdag tot zondag 11:30-22:30.
Op andere dagen organiseren we events zoals wine-tastings. Je kan ons altijd contacteren als je op zoek bent naar een originele event locatie en catering.

30 mei 2024 – 30 juni 2024

FISH DISH wilt gegrilde vis en papillotes op de kaart zetten als een gezond alternatief in het goedkope restaurant en delivery segment. Vis heeft de naam prijzig en smaakloos te zijn. Wij willen dat weerleggen door lekkere, vers gemaakte vismaaltijden aan te bieden via laagdrempelige restaurants en meerdere delivery kanalen, en dit aan dezelfde prijs van een pitta, pizza of poké bowl. Al onze vis wordt vers – niet ingevroren – gekocht aan de Belgische kust.


Wat is de missie van je bedrijf?:

Wij geloven in gezonde vismaaltijden aan democratische prijzen.

Waarin onderscheid je je van je concurrenten?

FISH DISH boort een nieuwe markt aan. Het is het eerste restaurant dat een complete, gezonde maaltijd met verse vis aanbiedt voor minder dan 15 EUR.

Daarenboven is FISH DISH gesticht door zakenmensen die tientallen jaren ervaring hebben in het optimaliseren van processen, marketing, en financieel management.

Wie zijn je ideale klanten?

Iedereen is welkom bij FISH DISH. We doen er alles aan om bij ons eten niet duurder te maken dan naar een fastfood tent te gaan. Tegelijkertijd bieden we dezelfde kwaliteitscontrole aan, zodat de klant weet waar zich aan te verwachten: verse vis, in papillote of gegrild, met veel groenten en intense smaken. Uiteraard is er ook een origineel vegan alternatief te krijgen.

Waar sta je over 5 jaar?

FISH DISH is vanaf de eerste dag ontworpen om gemakkelijk te kunnen groeien.

Wij willen dat een verse papillote of een vers gegrilde vis bestellen binnen 5 jaar even gemeengoed zal zijn als sushi, een poké bowl of een pizza bestellen.

Ik koos voor The Box omdat…

The Box is a pop up wish come true. Ze zorgen voor heel wat vergunningen, adviseren en organiseren marketing, hebben tonnen ervaring en een groot netwerk. En uiteraard is het een pand voorzien op professionele horeca, qua elektriciteit, inrichting en keuken.

Blijf je graag op de hoogte?
Dan sturen wij je maandelijks onze digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Voornaam + naam
Voornaam + naam
Voornaam
Naam
Statuut