theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Ondernemers in The Box Antwerpen

blank

Gabian

18-19-20-21 mei > 11:00 – 20:00
26 mei > 14:00 – 20:00
27-28-29 mei > 11:00 – 20:00
2 juni > 14:00 – 20:00
3-4 juni > 11:00 – 20:00

15 mei 2023 – 4 juni 2023

Gabian = de zussen Inneke, keramiste en Véronique, kaarsenmaker. Véronique vervaardigt heerlijke geurkaarsen met koolzaadwas in o.a. de keramiek van Inneke. Het assortiment wordt verder aangevuld met o.a. huisparfum en zeep. Inneke creëert mooie objecten in keramiek, ook op bestelling. Nieuw is de fijne samenwerking met Max van Harthout. Hij maakt prachtige creaties uit lokaal hout die we ook gaan aanbieden in de pop-up.


Wat is de missie van je bedrijf?:

Wij willen mensen kennis laten maken met onze duurzame en authentieke producten. We gebruiken plaatselijke en/of Europese grondstoffen om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden. We zijn hier zo gepassioneerd mee bezig dat het een logische stap is om ermee naar buiten te komen en verder te groeien.

Waarin onderscheid je je van je concurrenten?

We zijn al jaren bezig met onze kennis te verdiepen en onze techniek te verfijnen. Ons assortiment is zowel esthetisch als functioneel, vervaardigd uit hoogwaardige natuurlijke grondstoffen. Elk object is door onze handen gegaan, waardoor de kopers een puur en origineel eindproduct in huis halen.

Wie zijn je ideale klanten?

Iedereen die houdt van mooie, ambachtelijke producten en de waarde hiervan weet te appreciëren kan bij ons terecht. Elk stuk is uniek en zorgvuldig vervaardigd in onze eigen ateliers. We verkopen kleinere, betaalbare producten alsook grotere, duurdere stukken, ook op bestelling. Op deze manier zijn we toegankelijk voor iedereen.

Waar sta je over 5 jaar?

De pop-up is onze eerste stap op de markt, op een interessante locatie. Dat geeft ons de kans om te evalueren en bij te sturen en ons concept verder uit te werken. Wij hopen dat we nadien onze producten volop als sterk merk kunnen verdelen in gerenommeerde interieurzaken en horecabedrijven. Als we daarnaast zelf een eigen winkel kunnen uitbaten is onze missie meer dan geslaagd!

Ik koos voor The Box omdat…

het een fantastische manier is om een eerste stap in de retailwereld te zetten met onze eigen creaties, op een perfecte locatie. Door het totaalpakket is het voor startende ondernemingen financieel haalbaar om te testen of het concept werkt! We hebben een eerste succesvolle ervaring gehad begin dit jaar, dat smaakte naar meer dus hebben we onmiddellijk bijgeboekt!

Blijf je graag op de hoogte?
Dan sturen wij je maandelijks onze digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Voornaam + naam
Voornaam + naam
Voornaam
Naam
Statuut