theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Ondernemers in The Box Antwerpen

blank

Gabian

do-vr 14-18 uur
za-zo 11-18 uur

30 oktober 2023 – 26 november 2023

Gabian = de zussen Inneke, keramiste en Véronique, kaarsenmaker. Véronique vervaardigt heerlijke geurkaarsen uit koolzaadwas in o.a. het werk van Inneke, die decoratieve gebruiksobjecten in keramiek draait. Nieuw is de fijne collab met Rombachs Glass, een Antwerpse glasblazer die originele creaties maakt uit gerecycleerd glas, en met Max van Harthout. Hij maakt functionele en decoratieve kunstwerken uit lokaal hout.


Wat is de missie van je bedrijf?:

Ons thema tijdens deze editie van de pop-up is “Sustainability meets functional design”.
Wij willen mensen kennis laten maken met onze duurzame en authentieke producten. We gebruiken plaatselijke grondstoffen indien mogelijk, Europees indien nodig. We zijn hier zo gepassioneerd mee bezig dat het een logische stap is om ermee naar buiten te komen en te groeien.

Waarin onderscheid je je van je concurrenten?

We zijn al jaren bezig met onze kennis te verdiepen en onze techniek te verfijnen. Ons assortiment is zowel esthetisch als functioneel, vervaardigd uit hoogwaardige natuurlijke grondstoffen. Elk object is door onze handen gegaan, waardoor de kopers een puur en origineel eindproduct in huis halen. Door de collabs hebben wij een gevarieerd en duurzaam aanbod in onze winkel.

Wie zijn je ideale klanten?

Iedereen die houdt van mooie, ambachtelijke producten en de waarde hiervan weet te appreciëren. Elk stuk is uniek en zorgvuldig vervaardigd in onze eigen ateliers. We verkopen kleinere, betaalbare producten, alsook grotere, duurdere stukken, ook op bestelling. Op deze manier zijn we toegankelijk voor iedereen.

Waar sta je over 5 jaar?

De pop-up is de eerste stap op de markt, op een populaire locatie. Dat geeft ons de kans om te evalueren en bij te sturen, ons concept verder uit te werken. Wij hopen dat we dan onze producten volop als sterk merk kunnen verdelen in gerenommeerde interieurzaken en horecabedrijven. Als we daarnaast zelf een eigen winkel kunnen uitbaten is onze missie meer dan geslaagd!

Ik koos voor The Box omdat…

het een fantastische manier is om een eerste stap in de retailwereld te zetten met onze eigen creaties, op een perfecte locatie. Door het totaalpakket is het voor startende ondernemingen financieel haalbaar om te testen of het concept werkt ! De ondersteuning die je krijgt van de gepassioneerde medewerkers van The Box en is onbetaalbaar !

Blijf je graag op de hoogte?
Dan sturen wij je maandelijks onze digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Voornaam + naam
Voornaam + naam
Voornaam
Naam
Statuut