theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Ondernemers in The Box Antwerpen

blank

Gabian

woensdag – vrijdag : 13h30-19h00

zaterdag-zondag : 10h00-19h00

16 januari 2023 – 12 februari 2023

Wij zijn 2 zussen die de creatieve handen in elkaar geslagen hebben. Inneke is keramiste, Véronique vervaardigt geurkaarsen met biologische was in o.a. de keramiek dat Inneke hiervoor maakt. Véronique zoekt hiernaast nog voortdurend naar andere materialen om de vegan kaarsen in te produceren. Je kan bij haar ook terecht om kaarsen te laten maken in eigen potjes, of refill van de potjes van Gabian. Inneke creëert nog andere objecten in keramiek, ook op bestelling.


Wat is de missie van je bedrijf?:

Wij willen mensen kennis laten maken met onze mooie, duurzame producten. Wij zijn hier zo zeer gepassioneerd mee bezig dat het een logsiche stap is om ermee naar buiten te komen.

Waarin onderscheid je je van je concurrenten?

Wij zijn al jaren bezig met onze kennis te verdiepen en onze techniek te verfijnen. Elke kaars of keramisch obect is door onze handen gegaan. We gebruiken hoogwaardige, natuurlijke producten uit Europa. Inneke maakt haar eigen glazuur, Véronique stelt de parfum van de kaarsen zelf samen. Dit zorgt ervoor dat kopers een uniek en origineel eindproduct in huis halen.

Wie zijn je ideale klanten?

Iedereen die houdt van mooie ambachtelijke producten en die hiervan de waarde weet te appreciëren. Onze producten zijn iets duurder dan artikelen uit massaproductie; elk stuk is uniek en zorgvuldig vervaardigd in ons eigen atelier. We verkopen kleinere, betaalbare producten, alsook grotere duurdere stukken, ook op bestelling. Op deze manier zijn we toegankelijk voor iedereen !

Waar sta je over 5 jaar?

De pop-up is de eerste stap op de markt, meteen op een unieke locatie. Dat geeft ons de kans om te evalueren en bij te sturen, ons concept verder uit te werken. Wij hopen dat we dan onze producten volop als sterk merk kunnen verdelen in gerenommeerde interierzaken en horeca-bedrijven. Als we daarnaast zelf een eigen winkel kunnen uitbaten is onze missie meer dan geslaagd !

Ik koos voor The Box omdat…

het een fantastische manier is om een eerste stap in de retailwereld te zetten met onze eigen creaties, op een perfecte locatie. Door het totaalpakket is het voor startende ondernemingen financieel haalbaar om te testen of het concept werkt !

Blijf je graag op de hoogte?
Dan sturen wij je maandelijks onze digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Voornaam + naam
Voornaam + naam
Voornaam
Naam
Statuut