theBox_logo+baseline_apart_CMYK

How to collab

Leer- en netwerkavond in Antwerpen

do. 26 oktober van 18u00 tot 21u30

Het opzetten van succesvolle collabs tussen merken en/of ondernemers kan een krachtige strategie zijn om zowel merken als ondernemers te laten groeien en te inspireren. Collabs organiseren vergt planning, toewijding en een goed begrip van elkaars doelen en waarden. Als de samenwerking goed wordt uitgevoerd, profiteren beide partijen van verhoogde zichtbaarheid, grotere klantbetrokkenheid en een sterker imago.

Tijdens deze leer- en netwerkavond presenteren we tips & tricks over 'how to collab', en delen enkele ondernemers in een panelgesprek hun ervaringen.

Na de presentatie is er tijd om te netwerken, en wie weet, wel andere ondernemers ontmoeten die openstaan voor een samenwerking.

Programma

  • 18u00-18u30: bezoek aan The Box Antwerpen
  • 18u30-19u00: welkom met een drankje en hapje Thomas More Campus National
  • 19u00-20u30: introductie How to collab, gevolgd door een panelgesprek met ervaringsdeskundigen Nicole (Plants & Stuff), Bart & Steve (Atelier TAK) en Inneke & Véronique (Gabian)
  • 20u30-21u30: netwerkmoment

Locaties

The Box Antwerpen
Kloosterstraat 177, 2000 Antwerpen

Thomas More Campus National
Kronenburgstraat 62, 2000 Antwerpen

Hoe geraak je er?

https://www.slimnaarantwerpen.be/

Schrijf je hier in:


Deelnemen aan dit evenement is gratis. Inschrijven is vereist, liefst voor 23 oktober. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij.

We reserveren je stoel en regelen hapjes en drankjes. Dit event is gratis voor de deelnemers, maar er zijn natuurlijk wel kosten aan verbonden voor de organisatie. Vermijd een no show fee van 25 euro door op voorhand te annuleren indien je toch niet aanwezig kunt zijn.

 

Filmen en monteren met je smartphone (Antwerpen)
Nieuwsbrief
Type ondernemer:
Ik ga akkoord met de no show fee van 25 euro indien ik zonder voorafgaande verwittiging niet deelneem aan het evenement