theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Ondernemers in The Box Antwerpen

blank

JNSQ & friends

8 mei 2024 – 2 juni 2024

Jnsq is een jong Belgisch duurzaam fashion label.
JNSQ is minimalistisch, ingetogen en tijdloos. Het is een label vol tegenstrijdigheden. Moeilijk te definiëren en onmogelijk in een hokje te stoppen. Maar 1 ding is zeker, het heeft een zeker ‘Je ne sais quoi’. Daarnaast inviteren we enkele ‘friends’, bevriende ontwerpers & designers hun werk zal ervoor zorgen dat JNSQ & friends een dynamisch concept wordt.


Wat is de missie van je bedrijf?:

Met JNSQ creëren we een easy to wear collectie voor alle gelegenheden, met basics die meer zijn dan basics: het zit hem allemaal in de details.
Levendige kleuren vormen de basis voor een stijlvolle monochrome look. Of mix en match je favoriete tinten tot een opvallend color block silhouet.
JNSQ is een collectie die volledig gemaakt is uit duurzame stoffen.

Waarin onderscheid je je van je concurrenten?

Ons doel is niet om ons zodanig te onderscheiden van andere modemerken, er zijn tenslotte zoveel mooie duurzame labels met elk hun eigen DNA. Wel zijn we behoorlijk uniek doordat je JNSQ heel gemakkelijk kan combineren met die labels.
JNSQ kan perfect de basis zijn van je kleerkast die je dan kan aanvullen met key pieces van andere collecties.

Wie zijn je ideale klanten?

Mensen die bewust shoppen, die weten wat ze willen en houden van mooie materialen en tijdloze basics, met een hart voor fashion & design.

Waar sta je over 5 jaar?

Over 5 jaar hopen we dat je JNSQ niet alleen in België kan terugvinden maar in heel wat meer landen wereldwijd.

Ik koos voor The Box omdat…

The box is een mooi initiatief dat kleine labels of concepten de kans geeft om zich zichtbaar te maken. Alles is tot in de puntjes uitgewerkt en in orde, letterlijk sleutel op de deur 🙂

Blijf je graag op de hoogte?
Dan sturen wij je maandelijks onze digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Voornaam + naam
Voornaam + naam
Voornaam
Naam
Statuut