theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Ondernemers in The Box Turnhout

blank

Lollipop Rebels

22 juli 2022 – 27 augustus 2022

Lollipop Rebels is een concept store voor kids. Je vindt bij ons unieke producten van leuke merken binnen de categorieën Meubels, Decoratie, en Spelen. Wij schenken niet alleen aandacht aan het functionele, maar vinden het esthetische aspect van een product minstens even belangrijk. Daarom vind je bij Lollipop Rebels enkel een zorgvuldig uitgekozen selectie van items die gezien mogen worden.
Wij willen kinderen én hun ouders de kinderkamer of speelkamer van hun dromen geven.


Wat is de missie van je bedrijf?:

Wij willen kinderen én hun ouders de kinderkamer of speelkamer van hun dromen geven. Dankzij de inspiratie, het advies en de producten van Lollipop Rebels, creëren we voor kinderen en hun ouders een pareltje van een kinder- en speelkamer. We zijn er voor de ouders die zelf aan de slag willen gaan én voor zij die advies en begeleiding kunnen gebruiken.

Waarin onderscheid je je van je concurrenten?

1) Professionele creativiteit – Dit uit zich zowel in de producten die we aanbieden als in de manier waarop we ze presenteren, zowel on- als offline. 2) Kwaliteit – wij streven steeds naar topkwaliteit, zowel voor onze producten als voor onze dienstverlening. 3) Meubelverhuur – Bij Lollipop Rebels kan je binnenkort ook meubels huren, iets wat nog nieuw is in onze sector.

Wie zijn je ideale klanten?

Ouders of andere familieleden van kinderen tussen 0 en 8 jaar met gevoel voor esthetiek. In het huis van mijn ideale klant wordt niets aan het toeval overgelaten. Hij/zij heeft een mooi interieur met zorgvuldig uitgekozen stukken. Dit geldt ook voor de kinder- en speelkamer. Functie en esthetiek zijn gelijkwaardig.

Waar sta je over 5 jaar?

Lollipop Rebels wil op termijn over heel Europa kinderkamers en speelkamers helpen creëren, waarin zowel kinderen als diens ouders zich fantastisch voelen. We willen pareltjes van kamers creëren die een WAUW-gevoel opwekken. Dit willen we verwezenlijken door te inspireren, adviseren en ontwerpen vanuit een onuitputbare creativiteit en een doorgedreven klantgerichtheid.

Ik koos voor The Box omdat…

ik het een ideale oplossing vind om bestaande en nieuwe klanten fysiek kennis te laten maken met onze producten. The Box is laagdrempelig en er is een goede ondersteuning.

Blijf je graag op de hoogte?
Dan sturen wij je maandelijks onze digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Voornaam + naam
Voornaam + naam
Voornaam
Naam
Statuut