theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Meer verdienen met je horecazaak

Leer- en netwerkavond in Gent

di. 11 juni van 18u00 tot 21u30

Wil jij van jouw horecazaak een daverend succes maken? Kom dan naar onze leer- en netwerkavond speciaal voor (startende) horecaondernemers. Het thema van de avond is: “Meer geld verdienen met je horecazaak, want een goede chef kan lekker koken én goed rekenen."

Tijdens deze sessie leer je hoe je jouw foodkosten en personeelskosten nauwkeurig in kaart brengt, berekent en beheert. Ontdek hoeveel je kunt besteden aan variabele kosten en andere investeringen. We helpen je bij het opstellen van een solide verdienmodel waarbij de cijfers kloppen.

Gastspreker is Dany Dhollander, chef-kok en financieel expert die horecabedrijven helpt meer geld te verdienen met hun gerechten en dranken. Dany is gespecialiseerd in wat hij noemt “culinair management”: een gerecht of drankje moet niet alleen lekker zijn, het moet ook rendabel zijn.

We ontvangen je met een lekker hapje en drankje van Fish Dish van ondernemer Kenneth Mouton. Na de workshop krijg je de kans om na te praten en te netwerken met andere horecaondernemers.

Wat kun je verwachten?

  • Inzicht in foodkosten en personeelskosten: leer hoe je deze kosten berekent en beheert
  • Slimme investeringen: ontdek hoeveel je kunt besteden aan huur en andere variabele kosten
  • Verdienmodel berekenen: krijg grip op je financiën en maak van jouw horecazaak een winstgevende onderneming
  • Tips, tricks en tools: praktische adviezen en handige tools om direct aan de slag te gaan

PROGRAMMA

18u00-19u00: welkom in The Box Gent Dampoort, ontvangst met een hapje en drankje, informele presentatie The Box en kennismaking met Kenneth Mouton en Andi Alia van Fish Dish

19u00-21u00: Workshop "Meer verdienen met je horecazaak" door gastspreker Dany Dhollander

21u00-21u30: afsluitend netwerkmoment met drankje

LOCATIE

The Box Gent Dampoort, Dampoortstraat 47, 9000 Gent

Parkeren: betalend parkeren in de straat of op parking Gent Dampoort P1 (aan het station)

INSCHRIJVEN


Schrijf je vandaag nog in en zet de volgende stap naar een succesvolle horecazaak. Deelnemen aan dit evenement is gratis. Inschrijven is vereist en kan tot en met 6 juni. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij.

We reserveren je stoel en regelen hapjes en drankjes. Dit event is gratis voor de deelnemers, maar er zijn natuurlijk wel kosten aan verbonden voor de organisatie. Vermijd een no show fee van 25 euro door op voorhand te annuleren indien je toch niet aanwezig kunt zijn.

 

Meer verdienen met je horecazaak (Gent)
Type ondernemer:
Ik ga akkoord met de no show fee van 25 euro indien ik zonder voorafgaande verwittiging niet deelneem aan het evenement
Nieuwsbrief