theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Ondernemers in The Box Gent Nederkouter.

blank

Millimal

19 juni 2023 – 2 juli 2023

Als studente heb ik in de coronaperiode Millimal opgericht. Een Gentse webshop met juwelen en accessoires. Ondertussen bestaat de webshop nu twee jaar en dat vroeg om een uitdaging… Die uitdaging was natuurlijk op van een webshop een fysieke zaak te maken. Dankzij The Box Vlaanderen is deze droom werkelijkheid geworden.


Wat is de missie van je bedrijf?:

Door de oorbellen per stuk te verkopen wil ik zo mensen aanzetten tot het maken van hun eigen unieke juwelencombinatie. Millimal heeft een ruim aanbod aan oorbellen, in verschillende kleuren en groottes. Zo kan iedereen hun eigen ‘earparty’ bouwen op elk zijn manier.

Waarin onderscheid je je van je concurrenten?

Het is moeilijk om je in deze sector te onderscheiden van de rest, maar dit probeer ik door veel focus te leggen op mijn merk. De juwelen zijn vaak minimalistisch, maar dat hoeft mijn merk niet te zijn. Millimal valt op door de fel roze kleur en een ‘less is more’ logo te gebruiken. Iets simpel kan soms meer opvallen dan helemaal all the way te gaan.

Wie zijn je ideale klanten?

Omdat ik zelf nog studente ben, zijn mijn ideale klanten 18 tot 30 jaar. Maar ik wil dat Millimal geschikt is voor iedereen. Door het organiseren van ladies nights krijg ik een bredere doelgroep waaronder ook kinderen of ouderen. Wat ik geweldig vind, want Millimal is voor iedereen!

Waar sta je over 5 jaar?

Ik ben meer de persoon ‘ik zie wel wat op mij afkomt’… Maar als ik eerlijk ben, durf ik wel dromen over een vennootschap. Van zodra mijn studies zijn afgerond, kan ik mij meer focussen op mijn zelfstandige zaak. Graag wil ik over 5 jaar een vaste stek vinden ik hartje Gent voor Millimal.

Ik koos voor The Box omdat…

Ik hierdoor grenzen kan verleggen en een nieuwe uitdaging kan aangaan. De eerste keer een handelspand met de juwelen van Millimal, GEWELDIG! Omdat ik nog niet te veel risico wou nemen, leek the Box mij ideaal om voor een kortere periode een winkel uit te baten.

Blijf je graag op de hoogte?
Dan sturen wij je maandelijks onze digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Voornaam + naam
Voornaam + naam
Voornaam
Naam
Statuut