theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Ondernemers in The Box Gent Nederkouter.

blank

MOMSTER

18 september 2023 – 1 oktober 2023

FASHION FOR HIPSTER MOMS
Belgisch zwangerschaps- en borstvoedingskledingmerk voor coole, hippe mama’s dat je voor, tijdens én na je zwangerschap kan dragen. Voor mama’s bij wie het iets gewaagder mag én voor zij die hun buik vol hebben van de gangbare bolletjes- en hartjes prints. Zwangerschapskledij waar je nog jaren van kan genieten, Say hello to Slow Fashion!


Wat is de missie van je bedrijf?:

MOMSTER haalt zwangerschapsmode out of the dark ages en benadrukt dat vrouwen zich ook tijdens hun zwangerschap en borstvoedingsperiode hip en sexy mogen voelen. We hopen met onze kleding vrouwen op vlak van mode optimaal te kunnen ondersteunen doorheen de zwangerschap, zodat de vrouw achter de buik zichzelf kan blijven en ook in haar zwangerschapskleding kan stralen.

Waarin onderscheid je je van je concurrenten?

MOMSTER biedt kleding voor mama’s bij wie het iets gewaagder mag én voor zij die hun buik vol hebben van de gangbare bolletjes- en hartjes prints.

Wear it longer, love it stronger! Draag je MOMSTER zwangerschapsoutfit en borstvoedingskledij lekker door na je zwangerschap en maak niet alleen de natuur een stukje blijer met Slow Fashion maar ook je portemonnee

Wie zijn je ideale klanten?

Toffe, hippe vrouwen! Hun stijl is jong, kleurrijk, iets meer Fashionable en gewaagder. Durven zichzelf te zijn en dit ook te tonen. Genieten zowel van hun kids als van een city trip met hun vriendinnen, een dagje shoppen of aperitieven in de zon, you get the picture.
Ze lezen de ELLE, Feeling, Flair, Vogue, Glamour, Marie-claire.

Waar sta je over 5 jaar?

Het favoriete zwangerschapsmerk van alle Fashion Moms in Benelux worden.

Ik koos voor The Box omdat…

Het een super tof concept is om op een toegankelijke manier je merk te testen. Je wordt daarbij nog eens omringd door mensen die elkaar ondersteunen, in een creatieve sector zitten en allemaal samen in een avontuur zitten.

Blijf je graag op de hoogte?
Dan sturen wij je maandelijks onze digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Voornaam + naam
Voornaam + naam
Voornaam
Naam
Statuut