theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Ondernemers in The Box Gent Nederkouter.

blank

nemm

29 september 2021 – 23 oktober 2021

Tine Van den Bosch (°1977) is een gepassioneerde creativiteitscoach en designer uit Gent.
Na 15 jaar zette Tine haar onderwijsopdracht als wetenschapsleerkracht aan de kant en richtte in september 2020 nemm, een creatief bureau, op. Doorheen de jaren ontdekte Tine een echte passie voor het creëren van projecten en ontwerpen van concepten die ze tot stand brengt met een persoonlijke creativiteit en begeleiding. Zelf maakt ze banken met een stalen frame en houten zitting.


Wat is de missie van je bedrijf?:

Onder de merknaam nemm lanceert Tine ‘Box10’ en geeft ze de ruimte aan creatievelingen en jonge ondernemers om hun creaties en talenten aan het grote publiek te tonen. Box10 zal gevuld staan met handgemaakte lifestyle producten ontworpen door lokale creatieve ondernemers. Aanvullend organiseert Box10 ateliers/workshops met hen.

Waarin onderscheid je je van je concurrenten?

Nemm brengt met het Box10 concept creatieve ondernemers en jonge designers dichter bij de mens/klant. Door het organiseren van pop-ups, ateliers en Meet & Greet momenten onder leiding van Tine is de persoonlijke beleving en ’touch’ goed voelbaar.

Wie zijn je ideale klanten?

Mensen die gevoelsmatig bewuster in het leven staan en aandacht hebben voor creativiteit en duurzaamheid.
Mensen die graag de persoon achter de ontwerpen wil leren kennen en de unieke creaties weet te appreciëren.

Waar sta je over 5 jaar?

Zelf hoop ik dat mijn ‘nemm’ banken verspreid staan in huizen/tuinen en dat mijn merknaam waardige inhoud draagt.
Met Box10 hoop ik een begrip te zijn in de creatieve wereld dat gekend staat voor zijn kwalitatieve, creatieve en persoonlijke aanpak.

Ik koos voor The Box omdat…

het echt wel een plug & play concept is. De winkelruimte in de Nederkouter te Gent straalt de sfeer en gezelligheid uit die perfect past bij de werken die in Box10 terug te vinden zijn. De flexibiliteit om de ruimte in te richten naar jouw eigen smaak en stijl is fantastisch, alsook de persoonlijke begeleiding en ondersteuning vanuit de verantwoordelijken van stad Gent.

Blijf je graag op de hoogte?
Dan sturen wij je maandelijks onze digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Voornaam + naam
Voornaam + naam
Voornaam
Naam
Statuut