theBox_logo+baseline_apart_CMYK
skief

NIEUW The Box Oostende

14 jul 2021

  1. Home
  2. /
  3. Locaties
  4. /
  5. NIEUW The Box Oostende

Driewerf HOERAAA! The Box nummer 7 is een feit. Met veel plezier kondigen wij The Box Oostende aan. Het handelspand ligt aan de Alfons Pieterslaan in de mooie Belle Epoquewijk. Deze laan, ook wel Boulevard du Midi genoemd, is een drukke straat die vooral bezocht wordt door de Oostendenaars zelf. De ideale plek dus voor startende en/of creatieve ondernemers gedurende het hele jaar.

The Box

The Box is een kant en klaar winkelpand, inclusief nutsvoorzieningen, vergunningen, verzekeringen en modulaire elementen. Startende en creatieve ondernemers kunnen er tijdelijk hun concept testen. Het is een soort tussenstap om je ondernemersidee aan het grote publiek te tonen zonder al te veel opstartkosten of risico’s.

The Box in Oostende

Zo komt The Box nu ook in Oostende, meer bepaald aan de Alfons Pieterslaan in de Belle Epoquewijk. Deze laan, ook wel Boulevard du Midi of kortweg Boulevard genoemd, is een drukke straat die vooral bezocht wordt door de Oostendenaars zelf. De ideale plek voor startende en/of creatieve ondernemers gedurende het hele jaar.

Ondersteuning voor (startende) ondernemers

Stebo ontwikkelde The Box als testplatform vanuit de overtuiging dat elke ondernemer de kans moet krijgen om zijn/haar droom waar te maken. Starters krijgen er ook de nodige begeleiding en maken deel uit van een community van (ervaren) collega’s. In de andere steden blijkt dat The Box ondernemers na hun verblijf sneller besluiten om een eigen zaak op te starten. Heel vaak is dat dan in de lokale handelskern en in de buurt van het pand van The Box.

De komende maanden wordt het gekozen pand omgebouwd zodat alle faciliteiten aanwezig zijn. Dit gebeurt in nauwe samenwerking tussen het Economisch Huis Oostende en Stebo. De opening is gepland voor augustus 2021.