theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Ondernemers in The Box Antwerpen

blank

Palette Chocolate & Be Pure Desserts

Monday 15:00 – 19:00

Tuesday 11:00 – 18:00

Wednesday 10:00 – 18:00

Thursday 10:00 – 19:00

Friday 10:00 – 19:30

Saturday 10:00 – 19:30 

Sunday 10:00 – 18:30 

25 maart 2024 – 14 april 2024

We zijn 2 bedrijfseigenaren met dezelfde opvattingen en dezelfde passie voor lekker eten. Ik ben een chocolatier – Iryna – die Palette is begonnen, mijn vriendin – Olga (Be Pure Desserts) – een voedingsdeskundige die plantaardige macarons maakt.


Wat is de missie van je bedrijf?:

Ons doel is om mensen te leren dat er betere alternatieven zijn. Om mensen te laten ontdekken hoe chocolade kan zijn, dat het niet altijd om een overmatig gesuikerd dessert gaat. Als je ons vertrouwt – zul je een nieuwe wereld van eetplezier voor jezelf openen. Het is niet alleen lekker maar ook visueel aantrekkelijk en inspirerend

Waarin onderscheid je je van je concurrenten?

Hoewel je bijna overal wel een chocoladewinkel kunt vinden, bied ik iets anders aan. Een moderne kijk op hoe chocolade eruit moet zien en moet smaken. Met veel respect voor chocolatiers die vele jaren geleden zijn begonnen, wil ik mensen graag wegwijs maken in de moderne chocoladewereld. Hetzelfde geldt voor macarons op plantaardige basis – dit is een uniek concept.

Wie zijn je ideale klanten?

Mensen met een open geest die willen leren en uitproberen. Mensen die zorg besteden aan het voedsel dat ze eten. Mensen die een moment nemen om te genieten.

Waar sta je over 5 jaar?

Hopelijk staan we in ons eigen cafeetje midden in Antwerpen

Ik koos voor The Box omdat…

Het is een perfecte manier om het idee te testen. Ik werk al een paar jaar online en met zakelijke klanten. Ondertussen vroeg ik me af hoe het zou zijn om offline te gaan. Het is geweldig dat je het idee kunt testen zonder langlopende huurcontracten af te sluiten en dure apparatuur te kopen.

Blijf je graag op de hoogte?
Dan sturen wij je maandelijks onze digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Voornaam + naam
Voornaam + naam
Voornaam
Naam
Statuut