theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Ondernemers in The Box Antwerpen

blank

Plates and pleasures

  • Maandag: 10-18u30
  • Dinsdag: gesloten
  • Woensdag: 10-18u30
  • Donderdag: 10-18u30
  • Vrijdag: 10-20u
  • Zaterdag: 10-18u30
  • Zondag: 10-18u30

28 februari 2024 – 24 maart 2024

Van creatief concept tot pop up store in het hartje van Antwerpen. 10 laatstejaars van het traject winkelmanagement tonen hun kwaliteiten met de fysieke opening van hun pop-up store. Je kunt er terecht voor de aankoop van een exclusieve collectie handgemaakte keramiek en tafelen met een wow-factor waarbij de volledige opbrengst rechtstreeks aan Think Pink wordt geschonken.


Wat is de missie van je bedrijf?:

Tafelen met een wow-factor waarbij we klanten inspireren om hun brunch/lunch te verheffen met handvervaardigde stukken die zowel praktisch in gebruik zijn maar evengoed eyecatchers voor je woonkamer. Met als doel het ontlasten in de zoektocht naar een mooi gedekte tafel en die wow creëren voor zowel onze klant als hun gast.​

Waarin onderscheid je je van je concurrenten?

We onderscheiden ons door keuzestress weg te nemen en handgemaakte tafeldecoratie aan te bieden, waarbij alle winst gaat naar het goede doel Think Pink. De unieke combinatie van vakmanschap en esthetiek transformeert elke lunch tot een betoverende samenzijn, en helpen onze klanten om hun persoonlijke leefruimte te veranderen in een oase van tijdloze samenzijn.​

Wie zijn je ideale klanten?

We richten ons op de lokale gemeenschap rondom de Kloosterstraat. Op vrouwen, moeders, dochters en vriendinnen die graag samen tafelen en houden van duurzaam gemaakte producten en tafelbenodigdheden.

Waar sta je over 5 jaar?

Ik hoop dat verschillende van de studenten de microbe voor het ondernemen te pakken hebben en ze zich verder verdiepen in het eventueel openen van een eigen concept.

Ik koos voor The Box omdat…

Dit was de keuze vanuit Thomas More wat niet wegneemt dat het een zeer mooie en waardevolle locatie is om je projecten een tijd lang te kunnen testen en tonen aan een breder publiek.

Blijf je graag op de hoogte?
Dan sturen wij je maandelijks onze digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Voornaam + naam
Voornaam + naam
Voornaam
Naam
Statuut