theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Poll leer- en netwerkavonden

Welkom bij The Box Community: waar ondernemerschap wordt gevierd en kennis wordt gedeeld! Tweemaal per jaar brengen wij (startende) ondernemers samen tijdens onze leer- en netwerkavonden, die plaatsvinden in het voor- en najaar in elke stad waar The Box aanwezig is.

Onze missie is duidelijk: het versterken van de The Box community door ondernemers (in spe) uit te nodigen voor deze inspirerende events. Maar wat maakt onze avonden zo bijzonder? Naast een warm welkom met hapjes en drankjes bieden wij een unieke gelegenheid om te leren en te verbinden. Onze interactieve workshops, geleid door experts, belichten relevante onderwerpen die ondernemers helpen bij hun groeipad.

Wij zijn momenteel druk bezig met de planning en inhoud van onze leer- en netwerkavonden in 2024. En hier hebben wij jouw hulp nodig! Jouw feedback is van onschatbare waarde om ons aanbod af te stemmen op jouw behoeften en verwachtingen.

Dus, beste ondernemer, jouw stem telt. Laat ons weten welke onderwerpen, sprekers of activiteiten jij graag zou willen zien tijdens onze evenementen.

Alvast bedankt voor jouw waardevolle bijdrage en we kijken ernaar uit je te verwelkomen op onze volgende leer- en netwerkavond!

Poll leer en netwerkavonden The Box
1. Selecteer de workshop(s) waarvoor jij uit je kot zou komen (max. 5):
3. In welke stad zou je graag deelnemen? Meerdere antwoorden mogelijk.
4. Welke avond van de week past jou best? Meerdere antwoorden mogelijk.
5. Welk type ondernemer ben je?