theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Ondernemers in The Box Antwerpen

blank

Pride Playroom

Dinsdag tot donderdag 12.00 – 20.00

Vrijdag tot zondag 10.00 – 20.00

Vrijdag 11/08/2023 van 19.00 tot 22.00 degustatie van onze eigen ontwikkelde Gin (voor de tasting / 2 glazen Gin-Tonic gratis enkel op invite met voucher) – winkel zal dan open zijn tot 22.00

7 augustus 2023 – 13 augustus 2023

Pride Playroom is geen ‘speelruimte’ maar een nieuw, innovatief en leuk concept voor patches en gadgets! Origineel, funny, serieus en soms to the point, bij ons kan je terecht voor een statementpiece of om gewoon een avondje te gaan clubben met een patch die jouw voorkeur uitdraagt.

Onze ‘roots’ liggen in de spoedeisende zorg en we breiden onze producten uit (door eigen voorkeur) naar de LGBTQIA+ community.


Wat is de missie van je bedrijf?:

Pride Playroom is speels, zeker origineel en gaat controverse niet uit de weg. Wat je bij ons koopt, vind je nergens anders, want wij bedenken, ontwerpen en fabriceren alles ZELF. Onze keywords zijn dan ook niet voor niets: PROUD – UNIQUE & ORIGINAL

Waarin onderscheid je je van je concurrenten?

Badges, gadget en meer en alles eigen ontwerpen en producties, dus je vind onze producten NERGENS anders, want wij zijn net zoals elke mens op aarde UNIEK.

Pride Playroom heeft als logo de ‘vurige’ feniks en zo zijn ook onze gadgets. VURIG en vooral origineel! Wat wij maken vind je dus nergens anders en laat je opvallen en in sommige gevallen zelfs een statement maken!

Wie zijn je ideale klanten?

De gehele LGBTQIA+ gemeenschap en iedereen die open staat naar tolerantie en aanvaarding van ALLE medemensen.

Waar sta je over 5 jaar?

Binnen 5 jaar is onze lijn nog veel sterker uitgebreid en zullen we naast onze eigen store(s) ook te vinden zijn in geselecteerde internationale winkels.

Ik koos voor The Box omdat…

De locatie heeft alles wat wij zochten en vooral tijden de Antwerp Pride Week is de locatie in het hart van de ‘actie’, dus een betere locatie bestond gewoonweg niet.

Blijf je graag op de hoogte?
Dan sturen wij je maandelijks onze digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Voornaam + naam
Voornaam + naam
Voornaam
Naam
Statuut