theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Ondernemers in The Box Oostende

blank

Reyntje de vos

Maandag tem zaterdag 10u – 18u

14 juli 2024 –

Ik ben vorig jaar gestart met een webshop met duurzame kinderkleding voor kids van 0 tem 12 jaar.
Duurzaamheid een begrip dat de dag van vandaag niet meer kan ontbreken in onze maatschappij.
De kledij zelf is van de beste kwaliteit uit 100% biologisch katoen en hip want dat is soms een misvatting. Duurzaam wil niet zeggen dat je moet inboeten op stijl 😉. Vervaardigd in Europa en aan een eerlijke prijs.


Wat is de missie van je bedrijf?:

In eerste instantie wil ik uiteraard een succesvolle zaak opbouwen maar anderzijds is het mijn persoonlijke missie geworden om mensen bewust te maken van het belang van duurzaamheid. Onze planeet moet nog een hele tijd mee.

Waarin onderscheid je je van je concurrenten?

Reyntje de vos verkoopt duurzaam en verpakt duurzaam, het concept wordt zo ver als mogelijk doorgetrokken. Het verpakkingsmateriaal is van gerecycleerd materiaal, idem als de tape, het cadeaupapier,… Daarnaast is een bestelling van Reyntje de vos ontvangen een beleving doordat er heel veel aandacht wordt besteed een het verpakken.

Wie zijn je ideale klanten?

Mijn ideale klanten herkennen kwaliteitsvolle kledij en kiezen bewust voor eco-vriendelijke materialen en duurzaamheid. Keuzes die niet enkel goed zijn voor het milieu maar ook nog eens de beste keuze zijn voor de kinderen. Geen schadelijke stoffen in de kledij maar in plaats daarvan zachte en ademende stofjes die zacht zijn voor de delicate huid.

Waar sta je over 5 jaar?

Over 5 jaar zou ik graag een fysieke winkel hebben zodat ik nog dichter bij mijn klanten kan staan en beter op hun noden en behoeften kan inspelen. Als het even kan met een uitbreiding voor volwassenen eventueel 😉

Ik koos voor The Box omdat…

Dichter bij de klant te kunnen komen, mijn concept waar ik enorm trots op ben te promoten.

Ik organiseer deze editie samen met collega ondernemers: Negenduust, Juwelen Evelien, Sac soi en Chelsey creations. Dus naast mijn kledij vind je in The Box handgemaakte lederen handtassen, handmade oorbellen, kaarsen en T-shirts met West-Vlaamse uitspraken (ook uit biologisch katoen)

Blijf je graag op de hoogte?
Dan sturen wij je maandelijks onze digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Voornaam + naam
Voornaam + naam
Voornaam
Naam
Statuut