theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Ondernemers in The Box Gent Dampoort

blank

SAMBAR

18 september 2023 – 29 oktober 2023

Bij SAMBAR kan je terecht om te genieten van vernieuwende tapas gerechtjes.
Last van keuzestress? Steeds nieuwsgierig naar het proeven van nieuwe smaken? Geen paniek! Bij SAMBAR staat de gezelligheid rond lekker eten centraal. Daarom bereiden we kleine sharing gerechtjes. Zo kan je, samen met vrienden en familie, de smaken uit diverse keukens uitproberen.


Wat is de missie van je bedrijf?:

Bij SAMBAR serveren we kleine sharing gerechtjes. Hiermee willen we de gasten de kans geven om de verschillende smaken uit diverse keukens uit te proberen. De kracht van foodsharing zal de rest van het werk doen en zorgen voor een gezellige sfeer.

Waarin onderscheid je je van je concurrenten?

SAMBAR onderscheidt zich op 2 vlakken van concurrenten. Ten eerste kiezen we bij SAMBAR niet om de gerechten te serveren op de traditionele manier, maar in de vorm van tapas gerechtjes. Op die manier, kunnen de gasten verschillende gerechtjes uitproberen en wordt er ook een gezellige sfeer gecreëerd.
Ten tweede bereiden we bij SAMBAR niet de traditionele tapas, maar geven

Wie zijn je ideale klanten?

Alle foodies zijn welkom bij SAMBAR!

Waar sta je over 5 jaar?

Over 5 jaar hoop ik SAMBAR permanent te kunnen openen en gasten onvergetelijke herinneringen te bezorgen. Ik geloof dat ik met het concept van SAMBAR daar alle sleutels tot heb. De smaken die ik in SAMBAR creëer, zullen voor mijn gasten voor eeuwig verbonden zijn aan de gezellige tijd die ze hebben beleefd in SAMBAR.

Ik koos voor The Box omdat…

Het de ideale manier is voor een jonge onderneemster zoals ik om eens te ervaren hoe het is om een eigen zaak te runnen.

Blijf je graag op de hoogte?
Dan sturen wij je maandelijks onze digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Voornaam + naam
Voornaam + naam
Voornaam
Naam
Statuut