theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Scoren met Instagram Reels

Leer- en netwerkavond in Turnhout

do. 1 juni van 18u00 tot 21u30

INfO


Je hoort overal dat reels helpen om je Instagram-account te doen groeien, maar hoe begin je daar in godsnaam aan? Je ziet iedereen creatief aan de slag gaan met reels maar je hebt er zelf (nog) niet veel kaas van gegeten? Dan is deze leer- en netwerkavond echt iets voor jou!

We zetten je graag op weg en leren je in dezeĀ praktische sessie hoe je reels professioneel inzet. Je verneemt hoe je een idee omzet in een scenario en hoe je een afgewerkte Reel maakt. Je krijgt tips over het formaat, de lengte en de opbouw van je reels-filmpje en leert ook hoe je je reels bewerkt als een pro. Je hoeft daarvoor niet te (leren) dansen šŸ˜‰
Je gaat naar huis met een duidelijk plan en kan zelfsĀ scenarioā€™sĀ bedenken voor je reels. Bovendien krijg je inspirerende voorbeelden van andere organisaties en bedrijven te zien.

Aansluitend nodigen wij je uit om interessante contacten te leggen en ervaringen te delen met andere ondernemers tijdens het netwerkmoment.

Gastspreker is Lobke Gielkens, communicatietrainer bij I Like Media, copywriter, influencer, en freelance journaliste bij NINA.be.

 

PROGRAMMA

18u00-18u30: bezoekje aan The Box Turnhout voor wie wenstĀ 

18u30-19u00: welkom bij Atelier Co-Pains met een drankje en een broodje

19u00-21u00: interactieve workshop | scoren met Instagram Reels

21u00-21u30: netwerkmoment met een drankje

LOCATIE

The Box, Victoriestraat 7, 2300 Turnhout
Atelier Co-Pains, Victoriestraat 49, 2300 Turnhout

Parkeren > parking Le Bon is ideaal

INSCHRIJVEN


Deelnemen aan dit evenement is gratis. Inschrijven is vereist, voor 30 mei. Het aantal plaatsen is beperkt tot max. 20 deelnemers. Wie eerst komt, eerst maalt! Om zoveel mogelijk ondernemingen de kans te geven deel te nemen, kan slechts 1 persoon per onderneming inschrijven. Is de lijst volzet, dan kun je registeren op de wachtlijst.

Dit event is gratis voor de deelnemers, maar er zijn natuurlijk wel kosten aan verbonden voor de organisatie. Vermijd een no show fee van 25 euro door ten laatste 30 mei om 12u00 te annuleren indien je toch niet aanwezig kunt zijn.

 

Scoren met Instagram Reels (Turnhout)
Nieuwsbrief
Type ondernemer:
Ik ga akkoord met de no show fee van 25 euro indien ik zonder voorafgaande verwittiging niet deelneem aan het evenement