theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Ondernemers in The Box Antwerpen

blank

Senitas

Woensdag 26/6 : 10u – 17u
Donderdag 27/6: 10u – 17u
Vrijdag 28/6: 10u – 17u
Zaterdag 29/6: 10u – 17u
Zondag 30/6: 13u – 17u

Woensdag 3/7: 10u-17u
Donderdag 6/7: 10u-17u
Vrijdag 7/7: enkel op afspraak

24 juni 2024 – 6 juli 2024

Senitas, een specialist in huidverzorging, levert premium merken en behandelingen voor een gezonde huid. We ondersteunen en trainen huidexperts, bevorderen schoonheid en gezondheid.


Wat is de missie van je bedrijf?:

De missie van Senitas is om persoonlijke schoonheid bereikbaar te maken voor iedereen. Door een gezonde huid en een gezonde levensstijl te bevorderen. Senitas streeft naar het aanbieden van enkel topmerken van producten en behandelingen aan de cosmetische en medische markt om elke huid in topconditie te houden.

Waarin onderscheid je je van je concurrenten?

Bij Senitas hebben we alles in huid. Wij doen er alles aan om jouw zaak te doen stralen: business coaching, marketing tools, trainingen, technische bijstand, in-store branding,… you name it, we’ve got it! Deze continue ondersteuning gaat hand in hand met een lidmaatschap van United, exclusief voor onze partners, onze community van en voor huidexperts.

Wie zijn je ideale klanten?

De ideale klant voor Senitas is elke professional die zich focust op huidverzorging tot huidverbetering. Dit kan een schoonhedspecialste zijn of een huidtherapeut of dermatoloog en zelfs een cosmetische arts. Iemand die op zoek is naar kwalitatieve producten maar ook mee wil zijn met de laatste trend en technologieën in deze sector.

Waar sta je over 5 jaar?

Senitas wordt in 5 jaar een top speler in de huidverzorgingsindustrie in de BeNeLux. Gekend voor onze uitgebreide expertise over de huid en all-in-one begeleiding voor iedere huidexpert. Over 5 jaar willen we onze community verder hebben uitgebouwd naar 1 groot netwerk van huidexperts in de BeNeLux.

Ik koos voor The Box omdat…

Het concept van The Box staat gekend om flexibele plug and play en steeds op leuke locaties. Daarom hebben wij gekozen om onze eerste pop-ups in samenwerking met The Box Vlaanderen te organiseren.

Blijf je graag op de hoogte?
Dan sturen wij je maandelijks onze digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Voornaam + naam
Voornaam + naam
Voornaam
Naam
Statuut