theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Ondernemers The Box Hasselt

blank

Senitas

23 januari 2024 – 3 februari 2024

Senitas, een specialist in huidverzorging, levert premium merken en behandelingen voor een gezonde huid. We ondersteunen en trainen huidexperts, bevorderen schoonheid en gezondheid.


Wat is de missie van je bedrijf?:

De missie van Senitas is om persoonlijke schoonheid bereikbaar te maken door een gezonde huid en een gezonde levensstijl te bevorderen. Senitas streeft naar het aanbieden van enkel topmerken van producten en behandelingen aan de cosmetische en medische markt om elke huid in topconditie te houden.

Waarin onderscheid je je van je concurrenten?

Senitas onderscheidt zich door een unieke combinatie van factoren: Expertise en waardevolle relaties. We beschikken over een team dat beschikt alle nodige kennis over de huid en over jouw zaak. We hechten veel belang aan onze partners om elkaar naar een hoger niveau te tillen.

Wie zijn je ideale klanten?

De ideale klant voor Senitas is een professional in de huidverzorgingssector zoals een schoonheidsspecialist, huidtherapeut of dermatoloog. Ze zoeken kwalitatieve producten, zijn geïnteresseerd in bijscholing en waarderen de extra ondersteuning die Senitas biedt op het gebied van business coaching en marketing.

Waar sta je over 5 jaar?

Senitas wordt in 5 jaar een top speler in de huidverzorgingsindustrie in de BeNeLux. Gekend voor onze uitgebreide expertise over de huid en all-in-one begeleiding voor iedere huidexpert. Over 5 jaar willen we onze community verder hebben uitgebouwd naar 1 groot netwerk van huidexperts in de BeNeLux.

Ik koos voor The Box omdat…

Omdat jullie verschillende locaties in Vlaanderen hebben en ik (Sabrina) al eerder met jullie heb samengewerkt met een positief gevoel.

Blijf je graag op de hoogte?
Dan sturen wij je maandelijks onze digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Voornaam + naam
Voornaam + naam
Voornaam
Naam
Statuut