theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Ondernemers in The Box Turnhout

blank

SHIINU

26 april 2022 – 21 mei 2022

SHIINU biedt hondencoaching aan hondeneigenaren en de bezielster hierachter Laura Lefebvre heeft recent een boek uitgebracht namelijk ‘Beter communiceren met jouw hond’. Haar ondernemende vibe groeit en ze wilt ook andere hondernemers ondersteunen en helpen groeien.De SHIINU pop-up shop biedt een verzameling van hondgerelateerde artikelen van 11 Belgische hondernemers onder één dak. Gedurende 4 weken delen wij onze gemeenschappelijke missie waar je mee kunt komen kennismaken.


Wat is de missie van je bedrijf?:

Wij bieden lokaal geproduceerde artikelen die bijdragen tot een natuurlijke en kwalitatieve levensstijl voor honden en de band tussen hond en eigenaar versterken. We willen honden gelukkig maken en een lach toveren op de hondeneigenaren hun gezicht met leuke, unieke producten en correct advies.

Waarin onderscheid je je van je concurrenten?

Elk artikel komt van een lokale ondernemer, vooral jonge starters. Wij willen ons werk en expertise tonen waarmee we ons onderscheiden van de grote retailers, online versnippering en goedkope import. Elke honderneming heeft zijn eigen verhaal met een persoonlijke touch.

Wie zijn je ideale klanten?

Wij richten ons tot hondeneigenaren die hun hond als een volwaardig gezinslid zien, en de kwaliteit van producten en het welzijn van hun hond hoog in het vaandel dragen. Bovendien houden onze klanten van persoonlijke contact en advies en willen zij de lokale ondernemer steunen.

Waar sta je over 5 jaar?

Over 5 jaar bestaat SHIINU nog steeds en is het een vaste waarde geworden binnen België en de hondensector. Jaarlijks worden er 2 pop-ups georganiseerd en hoeven we ons niet meer te introduceren bij het publiek.

Ik koos voor The Box omdat…

het een makkelijke manier is om dit vernieuwend concept uit te testen. Het is laagdrempelig om The Box te gebruiken wat fijn is om nu te focussen op de communicatie en uitvoering, zonder stress van andere zaken die normaal ook geregeld zouden moeten worden bij een opstart. Daarnaast is de locatie en het pand top, wat ideaal is voor de visibiliteit een boost te geven.

Blijf je graag op de hoogte?
Dan sturen wij je maandelijks onze digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Voornaam + naam
Voornaam + naam
Voornaam
Naam
Statuut