theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Ondernemers in The Box Gent Nederkouter.

blank

Si Folle de Toi

DI: 10u – 18u
WO: 10u – 18u
DO: 10u – 18u
VR: 10u – 20u
ZA: 10u – 18u

16 april 2024 – 27 april 2024

Si Folle de Toi is een Belgisch slow fashion brand voor dames dat inzet op ethisch ondernemen.
Ons doel is om opnieuw kleur, plezier en passie binnen te breng in je kleerkast.
De naam zegt het al. We vertellen een verhaal over verliefdheid, over passie, over dat gevoel dat je ervaart wanneer je een prachtig product tegenkomt. Dat gevoel willen we meegeven aan elke vrouw die onze stuks draagt. Liefde voor het kledingstuk, maar vooral de liefde voor zichzelf in dat stuk.


Wat is de missie van je bedrijf?:

Si Folle de Toi wil vrouwen empoweren, laten stralen en hun ware zelf helpen omarmen door kleurrijke, ethische en tijdloze mode.

Waarin onderscheid je je van je concurrenten?

Si Folle de Toi is een slow fashion brand, dus wij doe niet mee aan de ratrace van de mode, maar maken beperkte oplages van items die tegelijk tijdloos maar toch opvallend zijn.

Wie zijn je ideale klanten?

Si Folle de Toi richt zich op vrouwen tussen eind 20 en midden 40. Ze waarderen verfijnde, tijdloze mode en bewuste consumptie. Voornamelijk stedelijke professionals en ondernemers met een gematigd tot hoog inkomen, die veelzijdige kledingstukken zoeken. Ze kiezen er actief voor om zich door hun fashion keuzes te onderscheiden van de massa, zowel op het werk als privé.

Waar sta je over 5 jaar?

Over 5 jaar willen we Si Folle de Toi aanbieden in multibrand stores in België, Nederland en Scandinavië. We willen een merk ontwikkelen dan voor zichzelf spreekt en instant herkenbaar is.

Ik koos voor The Box omdat…

Het is een ideale en laagdrempelige manier om het publiek van een stad te leren kennen. Een tijdelijke pop-up laat ook toe om mensen door ervaring kennis te laten met je merk en de wereld erachter. En het biedt ook een unieke kans om direct met je klanten in gesprek te treden.

Blijf je graag op de hoogte?
Dan sturen wij je maandelijks onze digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Voornaam + naam
Voornaam + naam
Voornaam
Naam
Statuut