theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Ondernemers in The Box Antwerpen

blank

Tilelli Boutique

Di – vr : 11u tot 19u

za – zo : 10u tot 19u

23 januari 2024 – 28 januari 2024

Bij Tilelli gaan we voor handgemaakte tapijten, poefs en kussens uit het Atlas gebergte in Marokko, met focus op ambacht, eerlijke prijzen en unieke stukken. We brengen de schoonheid en kwaliteit van traditioneel vakmanschap naar jouw thuis.


Wat is de missie van je bedrijf?:

We streven ernaar om interieurs te verrijken met handgemaakte, duurzame tapijten die niet alleen van ambachtelijke kwaliteit zijn en generaties meegaan, maar ook naadloos aansluiten bij jouw eigen stijl en smaak. Het gaat om het toevoegen van een uniek vleugje karakter, het creëren van gezellige momenten, zodat elk tapijt zijn eigen uniek verhaal verder zet.

Waarin onderscheid je je van je concurrenten?

Persoonlijk advies en service, voor ons zijn het geen losse producten die we verkopen, maar willen we net inspireren, sommigen houden van een gedurfde kleurencombinaties, anderen van neutralere tinten. We willen laten zien dat een berber tapijt voor beiden een duurzame en esthetische optie is, daarom proberen we ook elk tapijt in een verschillende setting te shooten.

Wie zijn je ideale klanten?

Onze ideale klanten zijn mensen die net verhuisd zijn of hun huidige interieur willen omgooien en op zoek zijn naar unieke stukken van hoge kwaliteit! Tapijten zijn vaak het laatste wat mensen toevoegen een interieur maar zorgt voor een heel warm gevoel en kan de ruimte harmonieus samenbrengen

Waar sta je over 5 jaar?

We willen nog meer inzetten op maatwerk en personalisatie, elk interieur vraagt om een andere aanpak en ook vaak om specifieke maten, we willen graag daarom op maat made-to-order werken zodat het tapijt en de ruimte een mooi geheel vormen we zouden graag een showroom willen waarbij de klanten de tapijten ook kunnen voelen want we weten hoe belangrijk dat is in de keuze.

Ik koos voor The Box omdat…

Het de ideale kans is voor jonge ondernemers om met een beperkt budget het mogelijks openen van een fysieke winkel te testen alvorens een grote investering te maken.

Blijf je graag op de hoogte?
Dan sturen wij je maandelijks onze digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Voornaam + naam
Voornaam + naam
Voornaam
Naam
Statuut