theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Ondernemers in The Box Gent Dampoort

blank

Unfading Studio

To be announced.

22 april 2024 – 28 april 2024

Unfading Studio is een modelabel uit het Gentse met als missie de schoonheid van vintage kledij te tonen aan de hedendaagse cultuur. We doen dit door in onze eigen ontwerpen sterk te refereren naar het verleden (begin 1900 t.e.m. eind jaren 90). Elk individueel stuk draagt een verhaal die bijdraagt aan de bigger picture. Een hechte community van likeminded individuals is de core van ons merk. We maken weliswaar de perfecte klerenkast voor de “concrete cowboys” van nu.


Wat is de missie van je bedrijf?:

Door het hercontextualiseren van vintage kledingstukken via onze eigen kijk op de wereld, de hedendaagse cultuur de schoonheid ervan te laten inzien.

Waarin onderscheid je je van je concurrenten?

Wij herinterpreteren vintage stukken op onze eigen manier, we maken geen reproducties.

Wie zijn je ideale klanten?

Concrete cowboys. Dit zijn mensen die houden van de big city life en een voorliefde hebben voor vintage, americana en military wear, maar die opzoek zijn naar iets verfrissends en van uitermate kwaliteit. Ergens deel van uitmaken is voor hun belangrijk en hun kledij is een reflectie van hun persoonlijkheid.

Waar sta je over 5 jaar?

Tegen vijf jaar hopen we te hebben uitgebreid op ons huidige concept, weliswaar met een eigen showroom en een grote community vol passie.

Ik koos voor The Box omdat…

The box heeft een heel mooi concept dat jong ondernemers de kans geeft om met weinig financieel risico te experimenteren en hun dromen waar te maken.

Blijf je graag op de hoogte?
Dan sturen wij je maandelijks onze digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Voornaam + naam
Voornaam + naam
Voornaam
Naam
Statuut