theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Ondernemers in The Box Gent Nederkouter.

blank

Verzorgingsproducten-zeepjes-persoonlijke bedrukkingen

10u-18u

29 april 2024 – 26 mei 2024

Wij zijn drie ondernemers die de handen in elkaar hebben geslagen om een mooie pop-up neer te zetten in de Nederkouter Gent. Een unieke combinatie maar zeker voor ieder wat wils.

Zo doet Nele van PimperNel verzorgingsproducten; denk maar aan shampoo bars en zeepjes van de hoogste kwaliteit. Deze zijn allemaal stuk voor stuk gekeurd en samengesteld met de nodige kennis door Nele. Echt een verwennerij voor je huid! https://www.atelierpimpernel.be/


Wat is de missie van je bedrijf?:

Dorien van AIKO Juwelen maakt originele juwelen met een karaktervolle toets. De basis is steeds RVS en verguld zilver of goud. Ideaal als cadeau voor jezelf of voor anderen!Www.aikojuwelen.be

Fien van Fien-neyt maakt je verhaal echt persoonlijk. Wens je een origineel cadeau dan ben je echt op de juiste plaats! Je kan er de leukste spulletjes met leuke quotes of teksten vinden.

Waarin onderscheid je je van je concurrenten?

Of wens je een mooie herinnering vorm te geven helpt Fien je graag! Zo maakt ze ook lijntekeningen van een foto. Of stelt ze persoonlijke vragen (vb wil je mijn meter/getuigen zijn?) via bedrukkingen.
https://www.fien-neyt.be/

Helemaal overtuigd ?
Zeker welkom bij The box Nederkouter 11, te gent ! Alle dagen open van 10u-18u, ook de zondag. We verwelkomen je heel graag!

Wie zijn je ideale klanten?

Iedereen, gezien we zo’n uitgebreid aanbod hebben!

Waar sta je over 5 jaar?

Misschien nog eens samen de pop up doen?!

Ik koos voor The Box omdat…

Het een origineel, handig en gewoon goed concept is’

Blijf je graag op de hoogte?
Dan sturen wij je maandelijks onze digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Voornaam + naam
Voornaam + naam
Voornaam
Naam
Statuut