theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Ondernemers in The Box Gent Nederkouter.

blank

VintageDropz

10u-18u

30 oktober 2023 – 5 november 2023

Wij kopen tweedehandskledij aan (we gaan handpicken en zoeken de stuks uit met de beste kwaliteit) en verkopen deze dan aan een student-vriendelijke prijs, omdat wij weten dat studenten niet graag heel veel geld uitgeven aan leuke kledij. Hiermee willen wij onze doelgroep bewust maken dat tweedehandskledij aankopen duurzamer is en tegen fast fashion staat.


Wat is de missie van je bedrijf?:

Onze missie bevat verschillende delen: 1. Als jonge student kan je ondernemen, durf dit te doen! 2. Mooie items aanbieden aan goede prijzen waardoor iedereen kan dragen wat hij wilt. 3. ‘Geef een tweede leven aan kledij’, shoppen in fast fashion ketens heeft een negatieve invloed op onze ecologische voetafdruk, een tweede leven geven aan kledij kan deze minimaliseren.

Waarin onderscheid je je van je concurrenten?

We kopen niet alleen zelf de kleren aan maar maken ook zelf duurzame spullen, zo maken we ringen uit lepels en jassen uit voetbalsjaals. Ook bieden wij onze kledij aan voor een heel faire prijs. Vaak als een trui het label ‘vintage’ krijgt stijgen de prijzen enorm, dit willen wij vermijden door onze producten aan te bieden voor een betaalbare prijs.

Wie zijn je ideale klanten?

Onze doelgroep zijn vooral jongeren, dit omdat we vrij sportieve kledij verkopen en we zelf natuurlijk ook hierbinnen behoren.

Waar sta je over 5 jaar?

Wij hopen binnen 5 jaar meerdere pop-ups gedaan te hebben om ervaring op te doen en hierna zou de grote droom toch wel een vaste winkel binnen het Gentse zijn. We hopen ook onze naambekendheid uit te kunnen breiden en enkele samenwerkingen met influencers te bemachtigen.

Ik koos voor The Box omdat…

We hebben gekozen voor the box omdat wij in dezelfde straat (Nederkouter) op kot zitten en hier vaak langs passeerden, eerst was dit een mopje of zelfs een droom om te zeggen ‘misschien moeten we dat eens doen’. Met dank aan onze ouders werd deze droom realiteit en nu kunnen we met veel trots zeggen dat we de laatste week van juli in de winkel te vinden zullen zijn!

Blijf je graag op de hoogte?
Dan sturen wij je maandelijks onze digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Voornaam + naam
Voornaam + naam
Voornaam
Naam
Statuut