theBox_logo+baseline_apart_CMYK

WEDSTRIJD: Win één week in The Box Turnhout

Stem hier op je favoriete concept

The Box Vlaanderen lanceerde in september de wedstrijd WIN THE BOX TURNHOUT. Ondernemers met een tof retailconcept maken hierbij kans om één week gratis gebruik te maken van The Box Turnhout. Uit de vele inzendingen selecteerde de jury vijf finalisten.

Breng vóór 22 oktober om 22 uur je stem uit op je favoriete concept.
Je kunt per e-mailadres slechts één keer stemmen.

Op 23 oktober maken we de winnaar / winnares bekend. Het winnend winkelconcept zal zich in het voorjaar van 2024 presenteren in The Box Turnhout.

De finalisten

LaVieenYo

La Vie en Yo

Yo en Jana zijn als gedreven stylistes een krak in ervoor zorgen dat elke vrouw die op zoek is naar een nieuwe outfit, ook buiten kan gaan met een outfit waar ze zich 100% zelfzeker in voelt én die ook nog eens alle vormen flatteert. Onze collectie gaat van maatje XS tot 4XL. We willen dat élke vrouw, met eender welke lichaamsvorm, kan stralen!

Diace

Diacé

Ontdek Diacé: Trendy diabetes accessoires, gemaakt uit liefde voor Cédric. Als we niet vonden wat we zochten, maakten we ze zelf. Voor Cédric en velen die met dezelfde uitdagingen staan. Stem voor ons, laat ons samen de diabetes community versterken! Samen maken we een verschil voor iedereen die met diabetes leeft.

tempo

Tempo Per Te

Ontdek lokale schatten bij onze Pop-up zaak! Unieke, handgemaakte producten van kleine ondernemers, onze winkel is dé plek voor ambacht en ondernemerschap. Uniek talent: prachtige sieraden, geschenken, lekkernijen, mode. Proef onze specialiteiten en ervaar creativiteit tijdens demonstraties en workshops. Ontdek, proef, en geniet met ons!

Arte-Innovadora

Arte Innovadora

Arte Innovadora - Vlaamse PrimiDiva’s. Een bont gezelschap van dames met een artistiek hoekje af… 4 kunstenaars met elk hun eigen insteek versterken elkaar.
Samen brengen ze graag een uitgebreid assortiment aan kunst naar The Box Turnhout, niet enkel met volwaardige kunstwerken, maar ook door hun kennis te delen via de workshops, leuke wenskaarten, (kinder)boekjes en prints op diverse gebruiksvoorwerpen.

kaman

Studio Kaman

Studio Kaman is een Belgisch modelabel dat kunst met mode vervlecht.

Het label is opgestart door Camille, een jonge kunstenares en modeontwerpster afkomstig uit Gent.

Met de missie om kunst toegankelijker te maken en te integreren in het dagdagelijkse leven, digitaliseert haar eigen kunstwerken tot statement kledingstukken.

Stem hier op je favoriet

De stemming is afgelopen.