theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Ondernemers in The Box Brugge

blank

Winesbyanton

15 oktober 2021 – 30 oktober 2021

Dit is een kleine startende onderneming die opgericht is in juni 2020, met een bepaalde exclusiviteit in gin, champagne & wijnen.
We zijn gestart met twee wijnen van wijngoed Monteberg in Heuveland, hierna zijn we stap per stap gegroeid en hebben we al 2 keer kunnen gebruik maken van The Box Brugge.
Winesbyanton organiseert ook verschillende degustaties voor particulieren en bedrijven.


Wat is de missie van je bedrijf?:

Met Winesbyanton is het de bedoeling om stelselmatig te groeien in wat we doen, met het importeren van verschillende wijnen uit domeinen in zowel Frankrijk als Zuid-Afrika. Daarin groeien en een exclusiviteit verkrijgen bij verschillende wijndomeinen voor West-Vlaanderen of België.
We groeien elke dag, verhogen onze naambekendheid en lanceren regelmatig nieuwe acties.

Waarin onderscheid je je van je concurrenten?

Vanaf de start van de onderneming was dit duidelijk: Winesbyanton verkoopt champagne, gin & wijnen die je niet overal vindt. Winesbyanton streeft ernaar uit te blinken in een aanbod van wijnen dat je bijna nergens anders kan kunt verkrijgen.

Wie zijn je ideale klanten?

Elke wijnliefhebber is voor ons een ideale klant. Iedereen is welkom bij Winesbyanton. Het bedrijf groeit stap per stap…

Waar sta je over 5 jaar?

In een ideale wereld hopen we over 5 jaar zeker een eigen fysieke winkel te hebben. Natuurlijk blijven we graag rekenen op “The Box” om mensen te laten weten wat we doen en waar we voor staan. De naamsbekendheid willen we nog meer naar voor brengen, dit ook door nieuwe wijnen en nieuwe domeinen te importeren.

Ik koos voor The Box omdat…

The Box het perfecte concept is voor jonge startende ondernemers met als doel te groeien. Ik heb The Box vorig jaar leren kennen in coronatijden met een pop-up in de Academiestraat en dit was een heel mooi en perfect concept.