theBox_logo+baseline_apart_CMYK
skief

WONDR Care opent eerste pop-upwinkel in The Box

06 dec 2021

  1. Home
  2. /
  3. Locaties, Ondernemersverhalen
  4. /
  5. WONDR Care opent eerste...

Belgisch cosmeticabedrijf WONDR Care zet de eerste stap naar eigen offline verkooppunt.

In december 2022 opent WONDR Care tijdelijk een fysieke winkel in The Box Oostende en The Box Gent Nederkouter. Met de pop-upstore wil het bedrijf de alledaagse consument op een ontspannen manier laten kennismaken met ecologische en gezonde doucheproducten. Het instapklaar The Box ‘plug and play’ handelspand biedt WONDR Care de kans om 100 procent te focussen op hun concept. Zonder teveel zorgen testen startende of e-ondernemers er hun winkelconcept uit in een volledig uitgerust pand.

Voor het eerst sinds zijn oprichting in 2021 zal de snelgroeiende start-up WONDR Care een fysiek verkooppunt openen op de Alfons Pieterslaan 57 in Oostende en de Nederkouter 11 in Gent.

Een maand lang zal de winkel zijn deuren openen om het grote publiek kennis te laten maken met het concept van een low-waste badkamer. Aan de hand van de tijdelijke winkel wil WONDR Care aandacht wekken voor trendy, gezonde en milieuvriendelijke verzorging.

 

Fysieke winkel

“Met de pop-upstore willen we vooral het WONDR-verhaal doortrekken. Deze stap biedt ons de mogelijkheid om onze passie voor gezonde en milieuvriendelijke producten niet enkel online, maar ook fysiek door te geven. Kennismaken met gelijkgestemde mensen die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen zonder in te boeten op comfort is daarbij een groot pluspunt”, voegt Tibbe Verschaffel, oprichter van WONDR Care, toe.

Naast duurzaamheid, zal de fysieke winkel ook in het teken staan van gezonde cosmeticaproducten. Gezond voor de planeet is belangrijk maar gezond voor het lichaam is minstens even belangrijk volgens de jonge wetenschappers achter het bedrijf WONDR. Bezoekers zullen de producten zelf kunnen ontdekken in een origineel ingerichte winkel met aandacht voor creativiteit en ontspanning.

“Met onze pop-upstore willen we aantonen dat gezonde cosmetica aantrekkelijk kan zijn. Zo bieden we aan jong en oud een makkelijke manier aan om de overstap naar plasticvrije doucheproducten te maken”, aldus Verschaffel.

blank

Tijdens heel de maand december zal WONDR Care producten schenken aan goede doelen. Elke klant in de winkel of op de website zal daar zijn steentje aan kunnen bijdragen. Bij elke aankoop zal WONDR Care één WONDR bar doneren aan mensen in armoede. Op die manier hoopt het bedrijf iedereen een warme kerstperiode te bezorgen.