theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Ondernemers The Box Hasselt

blank

Woodyou BV – Design Conceptstore

9 oktober 2021 – 9 januari 2022

Design Conceptstore is een jaar geleden opgericht door 2 jonge ondernemers, Bryan Joris en Glenn Senden.

Het is een belevingswinkel waar de focus ligt op lokale, unieke en ecologische producten. Er is steeds de mogelijkheid om houten producten op maat te maken met onze lasersnijmachine die aanwezig is in onze winkel in Shopping 1 te Genk.

We werken samen met meer dan 25 ondernemers die we een plekje in onze fysieke winkel aanbieden. Zij staan dan weer in voor het aanleveren


Wat is de missie van je bedrijf?:

We willen handgemaakte en eerlijke producten rechtstreeks van de fabrikant aan de man brengen. Ook willen we een one-of-a-kind label naar voren schuiven. Veel van onze producten zijn maar in een beperkt aanbod verkrijgbaar waardoor de klant telkens een uniek product aangeboden krijgt.

Waarin onderscheid je je van je concurrenten?

In vele conceptstores krijgt ieder zijn plekje. Wij willen ons onderscheiden in onze store door een mix van elk merk doorheen de gehele winkel te creëren. Zo gaan onze klanten elk product en elke designer dus meerdere keren tegenkomen doorheen de winkel. En wij geloven erin dat net dat het beetje extra is wat ons onderscheid van andere stores.

Wie zijn je ideale klanten?

Eigenlijk van jong tot oud. Wij hebben voor elk wat wils: woondecoratie, geurkaarsen, bloemen en planten, juwelen, kaartjes, houten producten en noem maar op.

Waar sta je over 5 jaar?

Graag willen we verder blijven groeien en meerdere concepstores openen doorheen het land. Hasselt is nu als proefproject en als het meezit gaan we graag op zoek naar een groter pand op de winkelstraat.

Ik koos voor The Box omdat…

Het een volledig klaar pand is waar we ons project tijdelijk kunnen uitproberen.

Blijf je graag op de hoogte?
Dan sturen wij je maandelijks onze digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Voornaam + naam
Voornaam + naam
Voornaam
Naam
Statuut