theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Ondernemers in The Box Antwerpen

blank

YARU Maatkasten

Alle dagen geopend van 9u30 tot 18u30. Er zijn geen sluitingsdagen.

2 januari 2023 – 15 januari 2023

Kasten op maat, van jouw ruimte.
De perfecte kast voor elke ruimte. Met YARU meet je, ontwerp je en maak je jouw idee online. Je ontvangt alle op maat gemaakte materialen thuis en je zet je kast zelf in elkaar. Of onze monteur installeert jouw kast. Alles kan met YARU.


Wat is de missie van je bedrijf?:

YARU wil zelf-ontworpen en betaalbare (maat)kasten van hoge kwaliteit toegankelijk maken voor iedereen.
Door gebruik te maken van een uiterst performante configurator, stelt YARU je in staat om eender welke kast in 3D te ontwerpen. De samenwerking met lokale schrijnwerkers en logistieke dienstverleners stimuleert de plaatselijke economie en verkleint de ecologische voetafdruk.

Waarin onderscheid je je van je concurrenten?

Het hart van de webshop is de (maat)kastenconfigurator. Deze is baanbrekend vernieuwend. Anders dan bij de “concullega’s” ontwerp je onmiddellijk in 3D en is de flexibiliteit quasi grenzeloos. Je start met de opgave van de buitenmaten en daarna kan je de eigen verbeelding de vrije loop laten. Zonder technische kennis ontwerp je een kast voor slaapkamer, bureau, berging, garage.

Wie zijn je ideale klanten?

Iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve (maat)kast kan bij YARU terecht. Van de doorwinterde doe-het-zelver tot de minder handige Harry’s. Tijd om je interieur een nieuwe look te geven of om de berging eindelijk echt praktisch in te richten? Slechts één adres: www.yaru.be.
En uiteraard kunnen ook bedrijven en zelfstandigen bij YARU terecht.

Waar sta je over 5 jaar?

The ceiling is our limit …
Wat niet weg neemt dat YARU wel degelijk ambitieus is en ernaar streeft om over 5 jaar marktleider te zijn. Als YARU als kastenmerk binnen 5 jaar gemeengoed is geworden, zijn wij in ons opzet geslaagd.

Ik koos voor The Box omdat…

Het wellicht het meest toegankelijke pop-up concept is waarvan beginnende ondernemers gebruik kunnen maken. Super gelegen in het commerciële hart van Antwerpen op de as tussen het Zuid en het historische centrum. Een betere ligging kan men zich moeilijk voorstellen.

Blijf je graag op de hoogte?
Dan sturen wij je maandelijks onze digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Voornaam + naam
Voornaam + naam
Voornaam
Naam
Statuut