theBox_logo+baseline_apart_CMYK

Ondernemers in The Box Antwerpen

blank

YONICLES ‘The Handmade Series’

Do – zo : 11u tot 18u

3 juni 2024 – 23 juni 2024

De reeks sculpturen die getoond wordt maakt deel uit van een ruimer verhaal dat gebaseerd is op de geometrie en symmetrie van cirkelvormen.
Na jarenlang onderzoek kwam ontwerper en kunstenaar Jurgen Claesen tot modulaire vormen die kunnen fungeren als bouwelementen.
Ze zijn ruim inzetbaar in uiteenlopende toepassingen.


Wat is de missie van je bedrijf?:

‘The Handmade Series #1’is de eerste stap in het verhaal waarmee het publiek kan kennismaken met de wereld van YONICLES: zijn vormen en materialen, zijn spel en kleuren.

Waarin onderscheid je je van je concurrenten?

We bieden een kwalitatief en opvallend product aan. De sculpturen werden met de hand gemaakt uit rubberwood, één van de meest ecologische houtsoorten. Elke sculptuur krijgt bovendien een echtheidscertificaat, dat is zijn eigen paspoort als bewijs van de originaliteit.

Wie zijn je ideale klanten?

Alle bezoekers, zowel jong en oud. De presentatie in The Box is voor het publiek de eerste kennismaking met het YONICLES-verhaal. We zijn benieuwd naar hun reacties, feedback en energie, want daar gaan we veel uit leren. De bezoekers die, samen met ons, in dit concept geloven, geven ons door een eventuele aankoop de mogelijkheid om verder te investeren in een volgende stap.

Waar sta je over 5 jaar?

Daar waar het verhaal met de informatie die we verzamelen ons brengt. Daar waar het onderzoeksproces ons meeneemt naar nieuwe toepassingen en uitdagingen. Daar waar samenwerking met nieuwe contacten ons naar een andere dimensie zal stuwen.

Ik koos voor The Box omdat…

omdat de locatie linkt met het kunst- en designkarakter van YONICLES. De Vlaamse Kaai en de Kloostersstraat zijn bekend om hun verrassende conceptstores, stijlvolle interieurzaken en galerijen. Het is één van de hotspots van Antwerpen. Bovendien biedt “The Box” materieel en organisatorisch een totaalpakket. Dat maakt het haalbaar om een concept in testfase hier te kunnen tonen.

Blijf je graag op de hoogte?
Dan sturen wij je maandelijks onze digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Voornaam + naam
Voornaam + naam
Voornaam
Naam
Statuut